facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svedala Veterinärpraktik

Svedala Veterinärpraktik

About

Observera att vi inte besvarar några frågor via Facebook. Ring kliniken på tel 040-400 242

Story

Varmt välkommen till oss med ditt djur!
Vår kunniga och erfarna personal tar emot dig i en personlig, välutrustad klinik och vi hoppas att du och ditt djur kommer att trivas här hos oss. Förboka ditt besök på telefon 040-400 242



"Hos oss träffar du "din" veterinär varje gång. Kvalitet, engagemang och mervärde är våra ledord.Vi arbetar med häst och smådjurs hälso- och sjukvård."
Address: Kråkegårdsv 39, 233 38 Svedala
Phone: 040400242
City: Svedala
Zip Code: 233 38



related searches: Cityveterinären Malmö, Öresunds Veterinärklinik, Evidensia Malmö
Similar places near
Skogsbacken 2 Skogsbacken 2 508 km
Reviews
Fantastiskt bemötande och helt otrolig personal. Lugna och trygga.Vi kommer att fortsätta åka dit med vår lilla Max.. Kan varmt rekommendera
Bästa! Fin personal som alltid har ett trevligt bemötande både mej och mina små bebbar. Varit på diverse besök med både hundar och katter i över åtta år. Rekommenderas starkt!
Trevligt bemötande i växeln men väldigt tråkigt att man endast kan få hunden röntgad för HD/ED på tidig eftermiddag. Värdelöst för oss som jobbar normaltider måndag till fredag...
Mycket trevligt bemötande, både jag och min hund kan verkligen rekommendera vetrinär Katarina med personal
Trevligt bemötade och gav mycket bra service. Vi kommer fortsätta att gå dit
Kundbemötandet är toppen vare sig du är hund, katt, marsvin, häst, kanin eller människa. Fantastisk personal och väldigt kunnig, omtänksam veterinär som brinner i sitt arbete för djuren. Rekommenderas varmt!
Vänligt och bra bemötande på kliniken. Gården är välskött och vackert belägen.
Vår veterinär i snart 20 år. Anledningen är att vi alltid får vänligt och proffsigt bemötande. Oavsett om det var våra hundar eller katter som behövt hjälp så har man fullt förtroende för Catharina och all supertrevlig personal.
Det är så underbar service och bemötande. Vi kännde oss i trygga händer. Blev upp ringd av veterinären för att stämma av om katten mådde bra dagen efter. Man får många vettiga råd och tips. Jag rekommenderar dem starkt utan tveka och är riktigt nöjd. Alla personal är lika trevliga, roliga och vänliga .
Trevlig och hjälpsam personal. Var noga med att förklara så att jag förstod.! Kändes också genuint intresserade av sina patienter!! Tyvärr inte alltid så.
Comment on this business

to add Svedala Veterinärpraktik map to your website;