facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svedtiljas på Landsort Restaurang

Address: Landsort 808, 14995 Nynäshamm, Stockholms Län, Sweden
City: Nynäshamm
Zip Code: 14995


Reviews
Kanonställe och mycket god mat. Jättetrevlig tös som tog hand om oss. Vi gillar öl och hon hittade några julöl som blivit kvar. Mörk och god.
Vi kände oss väl och personligt omhändertagna, med god mat, gott vin och intressant guidning. Utsikten från Lotstornet är outstanding! Åke kan sin ö och öns historia.
Vi tänkte bara ta en öl på vägen tillbaka från fyren till norra hamnen, men den trevliga miljön och härliga bemötandet fick oss snabbt på andra tankar. Några toast torö senare blev följda av de mest utsökta hamburgare samt créme brule med blåbär. Allt med så mycket kärlek som krydda! Ett ställe värt en omväg!
Underbart ställe och god mat, härlig personal
God mat under säkra förhållanden samt bra förslag på passande vin. Bravo!
Jättefint läge, utmärkt mat och fantastisk service! De tog fram en vegetarisk varmträtt på stört och ostbrickan var välkomponerad och ostarna med tillbehör helt underbara. Skulle rekommendera Svedtiljas till alla som besöker Landsort annars missar ni något.
I bojabäsen var det ingen lax fast det stod att det skulle vara det det sa att det var ett tryckfel Fast Crème bruléen var utsökt.
Fantastiskt att bo i Lotstornet, utsikten fantastisk och rummen mycket fräscha med med hög och enkel standard. Maten på restaurangen var mycket god. Det trevliga bemötandet och servicen gav hela upplevelsen pricken över i:et. Inget är omöjligt!
Grym service och god mat. Åke och hela gänget gör verkligen att man trivs och vi hade en underbar helg.
Comment on this business

to add Svedtiljas på Landsort Restaurang map to your website;