facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB

SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB

About

SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB skall på klienters uppdrag genomföra innovativa undersökningar som är tids- och kostnadseffektiva.

Story

SveMa skall på klienters uppdrag genomföra innovativa undersökningar som är tids- och kostnadseffektiva.Vi är ett relativt ungt företag i en traditionell bransch vilken omsätter över 3 miljarder kronor.

Address: Analysvägen 3, 43533 Mölnlycke
Phone: +46 (0) 31 750 87 00
City: Mölnlycke
Zip Code: 43533


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Swema, VarumärkesBarometern, Svema Bil
Similar places near
UniCarriers Kompetens- & Utbildningscenter UniCarriers Kompetens- & Utbildningscenter 1 km På vår blogg kan du läsa om nyheter och aktuella ämnen i branschen. Läs gärna mer om ...
Reviews
Vi köpte ett stort paket med 5 varumärkesundersökningar under ett år. För den initiala rapporten sattes en tydlig deadline, då vi stod inför stora medieinvesteringar och behövde veta hur vår varumärkeskännedom var i olika regioner. Den första rapporten kom över 3 månader sent samt innehöll en hel del fel. Vi fick ett kort svar om att de hade haft sjukdom i bolaget. Vi bestred detta och önskade kompensation då vi inte hade möjlighet att använda informationen i undersökningen till vår medieinvestering. Efter omfattande e-post kommunikation fick vi ett kort svar att Svema Marknadsundersökningar inte tycker vi har rätt till någon kompensation från deras VD Roland Norberg & Controller Ann-Charlotte Jofjord Om ni letar efter en seriös aktör så skulle jag starkt avråda er att använda Svema Marknadsundersökningar.
Comment on this business

to add SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB map to your website;