facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svens Hembageri S-E Fjellström

s-e-fjellstrom????

"Från och med 24 Juni har vi stängt och öppnar åter 14 Augusti."
Address: Ekensbergsgatan 11 , Södertälje 152 43, AB, SE
Phone: +46 8 550 853 93
City: Södertälje
Zip Code: 152 43



related searches: Bageri Södertälje, Semla Södertälje
Similar places near
Reviews
Datum 20/04-2023. Obs! Bageriet tar betalt antingen kontanter eller via Swish för 2:- i avgift Tillbringade ensam under min födelsedag firade ordentligt under helgen samma vecka. Jag blev sugen för första besöket för semlor och jag löste tidigare I år en artikel via "LT" om denna bageri. Sugen på riktig hederlig Semla Inga kompromiss så tog jag 1 timmes promenad under min fastande mage 20 timmar och tog mig till Grusåsen där bageriet befann sig. Bageriets kassörskan var väldig trevlig och informativ på bakverk, till och med när det bakades också. Jag passade på köpa 2st semlor för en rimlig pris och tackade kassörskan för genomförda köpet. Så fort jag lämnade bageriet. Det står en utomhus bord, så jag passade på sätta mig där och prova med äta en av Semlan Efter jag jag inspekterat och beundrat på bagerens verk på Semlan. Tog den första tugga och känner av smaken bakad med kärlek, stolthet och riktig klassisk god Semla, samt bra klick med mandelmassa. Jag kunde inte låta bli äta den ena med också, de var riktig dunder till Semlor! Jag var väldig nöjd plus lite till. 11/05-2023 Jag återigen promenad under fastande mage 20 timmar och tog mig till Grusåsen för köpa mig matbröd. De hade nyligen bakad "Dinkel bröd och de var länge sen jag åt något så färsk bakat. Kassörskan var lika trevlig och informativ som förra besöket. Kände till och med att brödet var fortfarande varm, så den får vila och mogna sig tills dess. Gick ut bageriet efter jag betalade för matbrödet, så satte jag mig på samma utomhus bord och beundrar över bakverket utav bagarens verk. Efter de så tog mig hem igen. Dikel brödet var kanon också. Efter de besök så rekommenderar jag denna bageri stor. Finns ingenting bättre än färsk bakat bröd från en bagare, som älskar visa sitt erfarenhet och passion för sitt professionellt.
Brödet är tyvärr torrt och kakan jag köpte både ful och på tok för söt. Finns bättre ställen om man orkar röra sig utanför Södertälje men här görs trots ovan upplevelser väldigt goda semlor. Trevlig personal också.
Otroligt goda semlor. Jag har inte köpt något annat än men jag kommer helt klart gå hit igen för att handla fika nästa gång.
Klassiker med bra utbud av bröd och bullar!
Sven! Återigen år efter år bakar du ditt vörtbröd. Personligen, det är det godaste brödet ever. Tack så mkt att du levererar år efter år! Dags att ta mig en skiva till med lite stark ost, som pålägg! God Jul till er!
Trevligt att de håller på. Brödet de säljer som jag handlat är inte delikat. Alla olika franskbröd, småfranska har bismak. Bakpulver? Lite åt briochehållet. Har inte testat limpor. Mazariner mm ok.
Godaste bullarna i Södertälje! Svens smörbullar är min personliga favorit sedan 20 år tillbaka.
Wow säger jag bara! Deras semlor och bullar är så brutala! Lätt Södertäljes om inte Stockholms godaste bakelser! Fortsätt med de ni gör och vill även påtala att ni har fått en ny stammis ;
Godaste brödet, åker flera mil för att handla. Otroligt stort sortiment av både matbröd, kaffebröd, bakelser och tårtor Man kan swisha betalning!
Bästa semlan i hela världen
Comment on this business

to add Svens Hembageri S-E Fjellström map to your website;