facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svensk Bilåtervinning AB

Svensk Bilåtervinning AB

About

Bildelsförsäljning på plats eller över nätet. Flera betallösningar finns.

Story

Öppettider Måndag- torsdag 8:00-17:00 Fredagar 8:00-15:00. Med stängt för lunch 12:00-12:45. Välkomna!

Svensk Bilåtervinning AB är ett modernt bildemonteringsföretag, med kunder och miljön i fokus. Vi vänder oss till privatpersoner och företag. Här går att handla i butiken, över telefonen eller via nätet. Olika betallösningar finns.

Vi köper in bilar från privatpersoner och försäkringsbolag. När bilen kommer till oss, genomgår den tester. Därefter töms fordonet på vätskor och andra miljöfarliga material. Sedan börjar den omsorgsfulla processen att demontera delarna. Vi följer alla miljömässiga krav och är ISO 14001 och 9001 certifierade.

Varje liten bildel lagras in med bild i vårat datasystem. Efter märkning hamnar delen tillslut på hyllan. I dagsläget finns ca 140 000 delar på lagret.

Hos oss är vi tolv stycken medarbetare, alla har sin specifika uppgift. Vi säljer bildelar över hela världen. Vårat läge, centralt i Sverige, gör det lönsamt för våra norska grannar att handla hos oss.

Är ni nyfikna eller har frågor om vårat företag, tveka inte att kontakta oss. Väl mött!

Address: örbrovägen, 715 31 Odensbacken
Phone: 019-450690
City: Odensbacken
Zip Code: 715 31


Similar places near
Axbergs Bilservice AB Axbergs Bilservice AB 1 km Fixade min Volvo som inte Rejmes i Askersunds kunde laga.
CK bilskrot CK bilskrot 2 km Mycket bra bemötande. Hjälpsamma killar som löser problem.
Reviews
Mycket bra bemötande. Hjälpsamma killar som löser problem.
Bra grejer till bra priser. Trevlig personal där ingenting är omöjligt.
Handlade av dom fungerade jättebra.
Beställde en reservdel till en SAAB från 2004. Priset var betydligt lägre än alla konkurrenters och varan var i fint skick. Snabb leverans dessutom.
Handlat i över 10 år från er. Fantastisk personal i toppklass! Aldrig några bekymmer. Stor tumme upp
Avråder någon att handla från det här företaget! Vi köpte en motor från Svensk bilåtervinning ab och enligt annons så var motorn provkörd men när vi kom hem så var motorn obrukbar. Självklart så reklamerade vi den aktuella motorn inte bara en gång utan två och tre gånger. För varje gång vi påtalade att vi inte var nöjda, men så blev tonläget från Svensk bilåtervinning ab mer otrevligt och hotfullt för varje gång vi var missnöjda. Så jag avråder alla som vill ha trevligt mottagande, bra service samt fungerade produkter att handla från detta företag!
Trevlig och hjälpsam personal. Bra utbud på delar, och vettig prissättning. Beg bildelar är inte alltid värda halva nypriset som reservdel, som ex. Örebro bildemo anser.
Det är bra dom är mycket tillmötesgående
Alltid lämnat in bilen här sedan -06... fungerar toppen varje gång. Aldrig bekymmer och alltid billigare när jag jämfört med andra.
Fick delar snabbt och fungera perfekt.
Comment on this business

to add Svensk Bilåtervinning AB map to your website;