facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

About

Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Åkersberga.

Story

Som en av de ledande aktörerna i Österåker och med vårt starka och välkända varumärke i ryggen har vi lyckats attrahera de skickligaste mäklarna som besitter djup lokalkännedom, hög kompetens, stor affärsmässighet och service - de som verkligen brinner för sitt jobb. Vårt arbetssätt präglas av engagemang, nytänkande och en vilja att göra vårt yttersta i varje enskild affär, allt för att överträffa våra kunders förväntningar.
Att få vara en del av Svensk Fastighetsförmedling, en av Sveriges ledande och rikstäckande mäklarkedjor, är en stor trygghet som ger oss tillgång till de bästa verktygen i form av unika produkter och tjänster. Det i kombination med vår lokala kunskap gör att vi kan erbjuda en trygg affär och komplett mäklartjänst med många nöjda och återkommande kunder som resultat.
Oavsett om du söker bostad, ska sälja din bostad, bara är nyfiken på marknaden eller önskar tips och råd inför ett bostadsbyte är du välkommen att besöka oss i bobutiken och träffa någon av våra kunniga mäklare.

Address: Storängstorget 30, 18430 Åkersberga
Phone: 08-540 681 05
City: Åkersberga
Zip Code: 18430



related searches:
Similar places near
Mäklarringen Mäklarringen 36 meter Väldigt gott bemötante!
Jägholm Norrortsmäklarna Österåker Jägholm Norrortsmäklarna Österåker 159 meter Våra mäklare på kontoret brinner för mäkleri. Vi värdesätter hög servicegrad, snabb å...
Mäklarhuset Österåker Mäklarhuset Österåker 409 meter Varmt välkommen till Mäklarhuset i Österåker! Här tipsar vi bland annat om våra komma...
SkandiaMäklarna Åkersberga/Österåker SkandiaMäklarna Åkersberga/Österåker 2 km SkandiaMäklarna i Österåker - Kvalité genom hela din bostadsaffär
Hyra stuga Stockholms skärgård Hyra stuga Stockholms skärgård 5 km Nyrenoverad stuga i skärgården 300 m till sandstrand och 35 min bilfärd från centrala...
Reviews
Fick rekommendation av en annan mäklare att ta kontakt med Sara. Och det gjorde jag. Har kontaktat henne flera gånger sen början av februari. Ingen återkoppling. Nu orkar jag inte vänta längre. Får ringa någon annan.
Har nu anlitat Sara flertalet gånger för försäljning av våra bostäder genom åren. Sara är enormt kunnig och engagerad. Kommer aldrig använda en annan mäklare.
Jag har varit på ett flertal visningar runt om i Åkersberga med olika mäklare, men måste säga att detta är de jag har fått störst förtroende för. Proffesionela mäklare som kan svara på de flesta frågor jag ställt och de frågor som har varit krångliga har jag senare fått svar på via telefon eller mejl inom 24 timmar. Det är informativa och lyhörda, och jag upplevde att det vill både mitt och säljarens bästa. Den folder jag fått på plats har även varit Proffesionell och välgjord. Jag rekommenderar varmt att ta kontakt med denna byrå om man vill ha det lilla extra när det gäller personlig service.
Efter att ha varit på ca 100 olika visningar, så tog denna mäklar byrå ändå priset. Jag har många gånger upplevt mäklare som en verkligt diffus arbetsgrupp, med minst sagt diffusa kunskaper. Och just denna visning på ljusterö 29/7 2017 ringade in dem alla. Ett gravt underpris på fastigheten som skulle fungera som lockbete tillsammans med vad som kan beskrivas som en cirkus, allt ämnat att locka bort besökarna från de viktiga frågorna kring fastigheten. I trädgården spelades Ted Gärdestad, för att man skulle glömma bort att samtliga tre uthus, som beskrev som " gässtugor med potential", stank mögel och dess 100 % luftfuktighet i väggarna. Vidare delades ballonger,såpbubblor och läsk ut till alla barn, vilket var mycket uppskattad, men man skulle kanske istället, ha kontrollerat husets funktioner istället så man kunnat ge framtida köpare en chans att bättre förstå byggnaden. Hela huset var bedömt av en oberoende inspektör, som ändå misslyckats med att gå runt hela byggnaden, och således uteblev vinds och torpar grunden från inspektionen, vilket "förvånade" ansvarige mäklare Carina. Riktigt pinsamt för mäklaren Carina blev det när hon fick detta påvisat av besökarna. Än mer pinsamt blev det när hon fick riva ned alla gulliga inplastade lappar som beskrev husets fina egenheter som " härliga fina fungerande kaminer", då en besökare råkade öppna spjällen och halva skorstenen rusade in i köket, eller när man beskrev att alla kaminer var fullt fungerande, och själva kamin röret lossnade ifrån murstocken, med dess 5 mm glipa mellan rör och stock. Samma mäklare hade totalt missat att det skulle byggas en 12 m bred väg precis utanför knuten för tung trafik. Det bör dock tilläggas att våra barn uppskattade ändå denna visning, pga deras Goa vilja, då de bjöd på ballonger, vilket gör att denna mäklarbyrå ändå får ett plus, det enda. Ovannämnda brister är endast ett axplock av mäklarens bristande kunskap i fastigheten och egentligen inget unikt för denna mäklare, utan är mer ett allmängiltigt tillstånd hos dem som arbetskår. Som vanligt så kunde mäklarna inte svara på en enda fråga om fastigheten, huruvida, avloppet var ok, om murstocken, grunden, och dricksvattnet var tjänligt. Men vad kan man förvänta sig, när devisen minsta möjliga arbete för mesta möjliga avkastningen. Vi la ändå ett bud men när ändå inget hopp om att mäklaren redovisar detta för övriga intressenter, eller registrerar det. Fast det är nog min mer konspiratoriska sida av mig som tagit överhanden : Stolt hus sökare på sin 130 visning!
Comment on this business

to add Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga map to your website;