facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

About

Från ett läge till ett annat!

Story

Svensk Fastighetsförmedling är en av Norrtäljes ledande fastighetsmäklare. Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje är ett starkt gäng mäklare med hög kunskaps- och erfarenhetsnivå.

Address: Kyrkogatan 8, 761 30 Norrtälje
Phone: 0176-76690
City: Norrtälje
Zip Code: 761 30



related searches:
Similar places near
MOHV Norrtälje MOHV Norrtälje 42 meter Toppmäklare med hjärtat på rätta stället. Rekommenderas verkligen. Har "använt&q...
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 59 meter Suverän mäklare Elina! Varit en klippa både för oss som säljare som köparen av vårt f...
Skandiamäklarna Norrtälje Skandiamäklarna Norrtälje 83 meter Otroligt kunniga o kompetenta
Mäklarringen Mäklarringen 85 meter ... Bara för att hälsa på en vän. THOMAS SCHULER.
Åhman Mäkleri Åhman Mäkleri 165 meter Fruktflugor runt dryckesanläggning - när jag påpekade det så kom ett "jasså"...
Mäklarhuset Norrtälje Mäklarhuset Norrtälje 187 meter Vi köpte ett fritidshus av Michelle Cardonius Friberg som är den mest oprofessionella...
Magnusson Mäkleri Norrtälje Magnusson Mäkleri Norrtälje 237 meter Toppenbra mäklare Sarah Lindberg
Amsby Fastigheter Amsby Fastigheter 325 meter
ERA Fastighetsförmedling Norrtälje ERA Fastighetsförmedling Norrtälje 364 meter Vi på ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje har alla olika bakgrund, men med samma mål; ...
Fastighetsmäkleri Stefan Blomdin AB Fastighetsmäkleri Stefan Blomdin AB 804 meter Vi erbjuder en personlig mäklartjänst speciellt till dig och dina önskemål. Våra värd...
Reviews
Så tacksam över Jonas Erikssons bemötande i vårat hus letande. Smidig och snabb med bra tydlighet. Vi är jätte nöjda tack för det.
Proffsigt bemötande av mäklaren Ann-sofie Demander under hela köp processen. Hon återkopplar och kollar upp saker effektivt. Kan varmt rekommendera henne och svensk fastighets förmedling för både köpare och säljare.
Hade Jonas Ericsson och han var helt underbar!! Kunnig, skämtsam, seriös och gav mej verkligen känslan av att lägenheten jag kollade på skulle bli mitt nästa hem! Han kom med tankar om möblering, varför just han gillade lägenheten och verkade intresserad av mej som person och inte bara att sälja bostaden till mej! Utan tvekan 10/10 som mäklare!
Mäklare Maria Alex skötte försäljningen av vår lägenhet på ett mycket professionellt sätt. Med sin mångåriga erfarenhet i branschen bidrog hon med kunskap, tips och råd som var väldigt värdefulla. Vi upplevde oss väl omhändertagna och i trygga händer genom hela säljprocessen. Våra varmaste rekommendationer ger vi Maria!
Hade Jennie Ulland, toppen tjej! Klickade direkt! Svarade snabbt, även på "dåliga" tider, positiv, driven, klok, trevlig. Mycket bra och trivsamt smmarbete.
Jag och min pojkvän köpte sommarhus via Hanna på Svensk Fast och det har verkligen varit en otroligt smidig och enkel process. Har varit alltigenom en väldigt bra upplevelse!
Mycket nöjd med mäklare Maria, professionell, tillgänglig, engagerad på alla sätt och trevligt bemötande.
Svensk Fastighetsförmedling var mycket trevliga och bra att jobba med. Vi hade Ann-Sofie Demander som var proffsig och jobbade snabbt och var lyhörd mot oss. Leif och Agneta
Utmärkt samarbete med Ann-Sofie Demander på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje, alltigenom proffsigt bemötande med entusiasm och effektivitet.
Jag och Katherine köpte vårt fritidshus via Maria på Svensk Fastighetsförmedling, vilket vi båda upplevde som en professionell och smidig process.
Comment on this business

to add Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje map to your website;