facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svensk Kylservice

Address: Manufakturgatan 13 , Göteborg 417 07, O, SE
Phone: +46 31 82 48 18
City: Göteborg
Zip Code: 417 07



related searches: Svensk Villavärme, Polarpumpen
Similar places near
SPAR Hotel Gårda SPAR Hotel Gårda 2 km Mycket bra hotell för pengarna. Det som drar ner betyget är kudden som var väldigt pl...
Reviews
Varning! Grundlurad! Fick offert på en bergvärmepump 290 000 kr vilket jag accepterade och tackade sedan nej till övriga entreprenörer. Precis innan vintern och när arbetet ska genomföras får jag ett mejl - oj vi har räknat fel! Nya priset blir 580 000 kr ex moms! Och detta efter accepterat/bundet avtal! Där satt jag med en lokal med nyinstallerat vatten på 1 000 m2, utan värme veckor innan minusgrader. Det var helt enkelt ett försök av utpressning! Akta er för dessa skojare! De håller inte ett ord av det de säger. Skulle inte ens rekommendera min värsta fiende att handla här!
Vi skulle göra lite förändring på vår restaurang. Och godkänt en offert. När jobbet var klart var det det dubbla vi fick betala. Dom höll inte avtalad tid och vi försökte få dom att ta tillbaka utrustning som var av riktigt dålig kvalitet. Men då var dom inte kontaktbara längre.
Ett riktigt skitföretag. Skjuter på allt, ger inget svar när man ringer, ringer ej tillbaka. När de väl installerade så lämnade de fullt med delar och skräp på hela gräsmattan och skyndar sig vidare till nästa jobb. När man väl har garantiärrende så är det än värre. Ångrar helt klart mitt köp hos dem.
Urusel service. Vill ej laga värmepump på garanti som dom har installerat. Återkopplar aldrig utan ger bara svar att dom ska. När dom väl kom ut, hitta dom inget fel och skicka fakturan på felsökningen. Kontaktade annat företag som hittade och åtgärdade felet snabbt på garanti. Jag skriver att ni inte vill åtgärda på garanti. Konstigt att du skriver att ni inte har någon garanti när ni vänligt ringde för en vecka sedan om jag ville serva pumpen för 3års utökat garanti. Ni är ju Bosch servicepartner.
Köp billigt av dom. Sedan ser du inte röken av dom. Dom är helt hopplösa på att återkoppla. Nämner du "garanti" ... så kan du förvänta dig att dom kommer efter två veckor för en enkel felsökning. Aldrig mer Svensk kylservice på ringön.
Lennart Böök, Alingsås; och jag säger:PERFEKT!! Den unge man som besökte oss, hade stor kunskap, gjorde ett bra jobb och uppträdde lugnt och sakligt! Vi fick dessutom ett antal bra tips på, hur vi bäst kan använda värmepumpen för att få ut maximal effekt! Killen var dessutom mycket trevlig!! Så; ALLT bra!
Jag fick hjälp att installera min egeninköpta värmepump från elgiganten av en certifierad kyltekniker till ett rimligt pris. Jag har varit i kontakt med ett flertal andra aktörer men valde tillslut Svensk Kylservice, allting har gått smärtfritt och jag är supernöjd. Tummen upp grabbar!
Comment on this business

to add Svensk Kylservice map to your website;