facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svensk mink

Svensk mink

About

Svenska minkbönder tillhör världens bästa och håller landsbygden levande. Minkens välfärd är alltid främsta prioritet. 2012 såldes skinn för 800 miljoner.

Story

Svensk mink är en informationssida om allt som rör svensk minknäring. Tyvärr förekommer här ofta inlägg som inte är acceptabla - irrelevanta inlägg, provokationer, lögner, grova förolämpningar och uttalade hot.
Vi vet att djuruppfödning är något som en del har starka åsikter om, men vi hoppas ändå att de som besöker sidan vill respektera att syftet är främja saklig debatt och diskussion som rör svensk minknäring. Vi vill inte att gruppen ska bli en plats för smutskastning och hat. Inlägg som är kränkande, provocerande, irrelevanta och enbart syftar till att smutskasta och förstöra diskussionen, kommer därför att tas bort och den som upprepat bryter mot forumreglerna kommer att stängas av. Det är ingen policy som är unik för Svensk mink, utan som är vanlig på offentliga sidor där alla har möjlighet att kommentera. Vi hoppas att ni förstår och respekterar detta.

Address: Kvarnvägen 4, 294 71 Sölvesborg
Phone: 0456-544 90
City: Sölvesborg
Zip Code: 294 71


Similar places near
Utsikten korttidsboende Sölvesborg Utsikten korttidsboende Sölvesborg 5 km Min mamma har flyttat till slottsgården min bro var och hämtade mej vid stationen sen...
Utsikten Sölvesborg Utsikten Sölvesborg 5 km Min mamma har flyttat till slottsgården min bro var och hämtade mej vid stationen sen...
Kultur Sölvesborg Kultur Sölvesborg 5 km Representanterna är så välkomnande och alltid redo att hjälpa till.
Danskompaniet Danskompaniet 6 km DNA - Dans, Nu och Alltid
Comment on this business

to add Svensk mink map to your website;