facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svensk sommerhus i sydlige småland udlejes

Svensk sommerhus i sydlige småland udlejes

About

Hyggeligt svensk sommerhus under to timer fra København udlejes. Huset har en fantastisk udsigt over sø, marker og skov.

Story

Huset ligger i Vägla i det sydligste Småland ca. 100 km fra Helsingborg og knap to timers kørsel fra København. Vägla er en idyllisk lille perle midt i de svenske skove centreret om tre store og meget smukke søer. Huset ligger ugeneret men ikke øde med ca. 50 meter til nærmeste nabo.
Huset er på 65 kvm med to soveværelser, et stort pænt badeværelse med toilet og brus samt et stort åbent køkken-alrum. Herfra er der den skønneste udsigt over søen samt de omkringliggende skove. I huset er alle faciliteter bl.a. køl/frys, komfur, mikrobølgeovn, DVD-afspiller + film, terrasse med havemøbler og grill mm. Til huset hører også en robåd liggende kun et stenkast væk samt naturligvis redningsveste til børnene. Kæledyr er velkomne!

Address: Vägla 8, 34396 Hallaryd
Phone: 27526057
City: Hallaryd
Zip Code: 34396



related searches: Hytter i Sverige Småland, Sommerhus udlejning Sverige, Bryllup svensk ødegård, Lej sommerhus, Sommerhus Sverige med hund, Badesøer Småland, Sommerhus nær Gøteborg, Lej hytte på ø i Sverige
Similar places near
Ellefors Swedish Holiday House Ellefors Swedish Holiday House 2 km Holiday house in nature
Kalvshult Fritidsstugor Kalvshult Fritidsstugor 8 km Underbart ställe. Mysiga stugor och underbar natur..
Comment on this business

to add Svensk sommerhus i sydlige småland udlejes map to your website;