facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska Badtunnor AB

Svenska Badtunnor AB

About

Svenska badtunnor AB designar och tillverkar högkvalitativa vedeldade badtunnor för utomhusbruk.

Story

Svenska badtunnor AB designar och tillverkar högkvalitativa vedeldade badtunnor för utomhusbruk.

Vårat mål är att kunna erbjuda badtunnor till bra priser utan att tumma på kvaliteten.

Går ni och funderar på en badtunna?
Hör av er till oss så tar vi fram ett förslag som passar just era badbehov.

Impressum

Joakim Sandmark

Products

Fristående badtunnor
Terrasspooler



"Svenska Badtunnor"
Address: tredje tvärgatan 4, 80284 Gävle
Phone: 026-103028
es.ronnutdabaksnevs@mikaoj
City: Gävle
Zip Code: 80284



related searches: Svenska badtunnor ab gävle age, Vedeldad badtunna, Badtunna el, Badtunna plast, Badtunna året runt, Badtunna kallbad, Svenska Badtunnor terrasspool, Svenska terasspool
Similar places near
Höganäs Borgestad Höganäs Borgestad 1 km Tack för en snabb och bra sörvis
Unite Hockey Unite Hockey 2 km Ta ditt spel till en ny nivå med de bästa hockeytillbehören på marknaden. www.unite...
Astrids Silversmide Astrids Silversmide 3 km Silversmide
PQ GÄVLE PQ GÄVLE 3 km Fairway, bunkrar, greener och väldigt små hål. Det är väl ungefär allt som behövs på ...
Projekt Segway Projekt Segway 3 km Facebook sida för Projekt Segway - Ett skolprojekt av maskiningenjörer på Högskolan i...
Duro Sweden AB Duro Sweden AB 5 km Märkligt att inte försäljaren visste vad lumppapp var för nåt....de första tapeterna...
Rod By Q Rod By Q 6 km Flugfiske som det var förr i tiden. Känn känslan i ett glasfiberspö å du är fast för ...
Berg’s Skjutbana Berg’s Skjutbana 30 km Sport- och friluftsföretag
Reviews
Kanonbra badtunna som verkligen överträffar förväntningarna. Dessutom fantastisk service från alla jag haft kontakt med på företaget. Kan varmt rekommendera.
Beställde vedeldad terasspool, skulle vara komplett paket. Första felet, luckan till kaminen var dåligt monterad, gångjärnet lossnade, så vi fick själva nita fast den. Nästa fel, ingen bottenplugg? Det tar man väl för givet att det ingår i ett KOMPLETT paket! Hur ska man tömma poolen annars ? Nästa fel, beställde bottenplugg, kedjan till pluggen är två dm lång, man måste alltså dyka ner till botten för att lossa på den, sådär lagom fräscht efter att 10 pers badat däri. Efter några få användningar lossnade dessutom kedjan. Nästa fel, färg på kaminen lossnar utvändigt. Kan tillägga att vi haft poolen i endast 4 månader! Nästa fel, kanten på poolen har böjts? Kanske kan den inte stå i solen? Bra produkter detta! Utöver dåliga produkter så är de omöjliga att kontakta efter betalning. KÖP EJ från detta företag.
Beställde en isolerad badtunna. Kom isolerad med LUFT mellan insats och träbeklädnad som av slump upptäcktes när jag monterade reningsverk går ej att se om du inte öppnar inklädnaden på fristående modell. Frågade varför de inte isolerat och fick till svars att det skulle vara det bästa. Frågade då varför de inte delat med sig av denna revolutionerande upptäckt till omvärlden som fortfarande envisas att isolerar med ISOLERING men fick inget svar. Behöver köpa delar men vägrar gynna detta företag utan beställer från konkurrenter och modifierar själv för att få det att passa! Mitt råd: Handla inget av dessa oseriösa individer!
Inte lätt att få tag i dessa människor när leveransen och betalning väl är gjord, och när de sedan svarar på mail så gör de alltid det anonymt vilket är irriterande nog för att de ska få en etta. Helt värdelösa instruktionsfilmer som inte beskriver de besvärligare momenten för att montera, utan vill påskina att allt är så enkelt. Räkna med att ni får produktutveckla och trixa för att det ska bli en fungerande helhet. Händighet, tålamod och tid krävs! Nej, hade valt ett annar alternativ helt klart om jag kunnat välja om!
Dom kanske borde fått 2 stjärnor för dom är väldigt trevliga. Men kompenserar för deras 5 or... MEN det är inte mycket att ha vid efterservice, känns som ett garageföretag. Köp på egen risk. När det är betalt, vänta dig ingen vidare support. Skulle inte köpt av dom igen.
Ska inte säga att de säljer dåliga produkter, men TOTALT ODUGLIGA på kundservice svarar varken på telefon eller mejl. Har aldrig varit med om dess like i mitt liv.
Hur svårt kan det vara att printa ut ordentliga och fullständiga instruktioner på ett papper? Dessa "instruktions" filmer ni har lagt upp på youtube visar ju knappt vad som ska sitta vart, ni använder olika delar med olika färger, eller så glömmer ni att nämna saker... helt obegripligt hur ni tänkte där. Nej usch vad frustrerande detta är
Mycket välarbetade detaljer. Superlätt att montera. Är jättenöjd med våran Grand badtunna
Grym service och snabb återkoppling. Bra utförliga instruktioner på hemsidan. Jag rekommendera Svenska Badtunnor AB.
Trevligt bemötande då blir man glad
Comment on this business

to add Svenska Badtunnor AB map to your website;