facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska Bostäder

Svenska Bostäder

About

Välkommen till Svenska Bostäder på Facebook! Här vänder vi oss främst till dig som bor hos oss, men alla är såklart välkomna. Vi finns här under kontorstid.

Story

Tack för att du valt att följa oss på Facebook! Berätta gärna vad du tycker vi borde ta upp här.

Vår Facebooksida ska vara en trevlig mötesplats för hyresgäster och andra intresserade. Kommentera gärna våra inlägg och gör egna. Det uppskattar både vi och andra som gillar sidan. Vår ambition är att svara på alla inlägg så snart vi kan under kontorstid.

Alla inlägg och kommentarer som postas här blir allmänna handlingar. Det är inte tillåtet att posta inlägg eller kommentarer som innehåller:
- personuppgifter, förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
- hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
- olovliga våldsskildringar eller pornografi
- uppmaningar till brott eller annan brottslig verksamhet
- olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
- svordomar eller obscena ord
- kommersiella budskap eller reklam
- repetitiva inlägg/kommentarer samt spam

Vi tar bort kommentarer och inlägg som bryter mot Facebooks regler, svensk lag eller något i ovanstående lista. Vi kommer även att blockera den som gjort inlägget.

För felanmälan och frågor om din bostad, kontakta Kundcenter på 0771-318 318 eller dygnet runt via https://www.svenskabostader.se/kontakt/kontaktformular/.

För akuta fel under kvällar och helger, ring Fastighetsjouren på 08-662 70 00.

Address: Vällingbyplan 2, 162 65 Vällingby
Phone: +46771318318
City: Vällingby
Zip Code: 162 65


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 14:00


related searches: Svenska Bostäder telefon, Svenska Bostäder tvättstuga, Svenska Bostäder logga in, Svenska Bostäder registrera, Svenska Bostäder felanmälan, Bostadsförmedlingen, Bostäder till salu, Svenska Bostäder Parkering
Similar places near
Team Nemosen's/ Berkas Hundtjänst Team Nemosen's/ Berkas Hundtjänst 341 km Utbildning av tjänstehundar för polisen/försvarsmakten och all övrig hunddressyr. ...
Reviews
Otrevlig Personal, Sylvia ville inte alls hjälpa mig pga att jag hyr i andra hand. Mitt handtag är sönder får öppna med tång. Kul om det börjar brinna Sylvia. Otrevlig, kändes som hon inte alls ville hjälpa. Jag fattar att man måste följa instruktionerna man får på jobbet. Men det ingår väl inte i att vara otrevlig?
Ur usel jour som inte har svar på något. Riktigt dåliga samarbetspartners såsom bruske måleri som inte kan göra en sak rätt! De har inga seriösa företag som de samarbetar med. Lovar även en massa som de sedan skiter g! Skandal!
Man får inget svar när man ringer oh skulle man lyckligtvis ha turen att få det får man spydiga kommentarer eller ingen hjälp alls..
Utmärkt service. Snabba och trevliga. Aldrig några problem.
Inget svar. Fikar ni hela tiden? Lätt att koppla om telefonen ppå upptaget.....i många dagar. Vart skall man ringa i stället ?
Svenska bo dåligt har bovärdar som inte kommer och lägger till det som gjort slarviga medarbetare som inte kan svenska
Comment on this business

to add Svenska Bostäder map to your website;