facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska Domäner

Svenska Domäner

About

Svenska Domäner Stockholm är ett av de ledande företagen på webbhotell- och domänhanteringsmarknaden.

Story

Svenska Domäner etablerades 1991 och är ett av marknadens ledande företag inom webbhotell och domännamnsbranschen. Vi arbetar i hela Norden med fokus på att ge våra kunder bästa möjliga lösningar inom hosting. Svenska domäner är en ackrediterad registrar hos IIS vilket innebär att vi säljer .SE och .NU domäner utan mellanhänder och därmed till konkurrenskraftiga priser.

Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar för att kunna erbjuda våra kunder så bra teknologi och tjänster som möjligt. Vi jobbar därför exklusivt med HP infrastruktur och kontrollpaneler från C-panel.

Vårt mål är att våra kunder ska kunna använda och komma igång med våra tjänster så fort som möjligt. Därför erbjuder vi marknadens bästa service och gratis telefonsupport. Det finns ingen fråga som är för dum att ställa vår support!



"Vi erbjuder webbhotell, domäner, hemsidebyggare, e-post och SSL. Hos oss får du stabila, säkra och skalbara tjänster, extra bra service och en partner med närmare 30 års erfarenhet på domän och hostingmarknaden.Vi vill att du ska kunna fokusera på din verksamhet i lugn och ro. Därför har vi gratis telefonsupport, smidiga verktyg och enkla registreringar. Allt för att du ska komma igång med din hemsida så snabbt som möjligt. Kontakta gärna vår support med dina frågor - det finns inget som heter en dum fråga hos oss."
Address:
Phone: 08 - 570 339 00
City: Haninge


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Svenska domäner age, Vem äger domänen, GoDaddy, Domän definition, WHOIS, Misshosting se, Namecheap, Domäner synonym
Reviews
Jag är så nöjd över att vara kund hos Svenska Domäner sedan drygt 7 år tillbaka. Har vid ett flertal tillfällen behövt hjälp med både mejl och hemsida och de har alltid svarat snabbt och bra och tar sig alltid tid att förklara för en som inte är . Nu senast hade jag gjort ett fel med en hemsida en fredag efter stängning. De löste problemet klockan 20 samma kväll! Det känns att det är rätt personer som sitter på supporten, att de verkligen gör allt för att lösa kundens problem. Tack! Ni är bäst!
Jag fick svar på min fråga på bara någon minut. Tydlig och enkel förklaring som hjälpte mig mycket. Perfekt service. /Anders
Utmärkt service & dessutom traditionellt personligt bemötande på mobil! Detta webbföretag överträffar gång på gång! Jag har haft Svenska Domäner ända sedan 2011 och de är aldrig några problem som de inte löst åt mig, smidigt och snabbt, superbra bemötande osv!
Sedan många år registrerar vi våra domäner hos Svenska Domäner och anlitar företaget som vårt webbhotell. Under hela denna tid har vi varit mycket nöjda med Svenska Domäners service, support, tillgänglighet och relation mellan pris och prestanda. I synnerhet supportfunktionen har vi upplevt som föredömlig: När vi stöttat på problem – såsom bara för ett par dagar sedan –, fick vi mycket snabbt hjälp med att lösa dem effektivt, även utanför ordinarie kontorstid. Om vi skulle behöva anlita ett webbhotell, skulle det åter igen bli detta företag. Vi rekommenderar Svenska Domäner eftertryckligt!
Snabb, hjälpsam och personlig service för att lösa mitt problem.
Som alltid i mina kontakter med Svenska Domäner snabb återkoppling och god hjälp kring det jag undrar över med ambition att hjälpa mig till den bästa lösningen.
So far so good - jag får hjälp och även om allt inte är klart så får jag glada hjälpsamma mail från Dragan. Hotellet jag lämnar är däremot värre : Har sett dåliga recensioner nedan - och kan säga att jag hade inga problem att säga upp när jag ville det, vad jag minns.... och nu är jag tillbaka för en andra vända då mitt nuvarande hotell inte svarar alls på support och det andra hotellet jag jämförde med som kostade dubbelt så mycket inte svarade på mina frågor - jag föll mellan stolarna hette det. So far, so good - jag är glad att Dragan står ut med alla mina frågor och domänproblem :
Kundcenter fungerar, idag haft ett fint samtal där jag löste problemet. Och personalen är lyssnande, pratsamma, och trevliga. I mer än tre år hade jag samarbete med SvenskaDomäner, och upplevde att deras rutiner och inbyggda system är absolut stabila. Sedan när det gäller det automatiska förnyelsen av avtalet, då tycker jag att det behövs en sådan tjänst för att man ska inte tappa sina tjänster. Annars, jag köpte 5 stycken domänadresser hos dem för ungefär tre år sedan, och hade inget problem alls att säga upp tre av dem. Bättre än Misshosting, mycket bättre, tycker jag!
Som föregående recensenter skrivit så är detta tveksamma företag inte ens värd en stjärna. Tecknade ett antal domännamn som skulle kosta 1kr/månad och det stod INTE att det endast var en kampanj som de nu påstår. Efter ett år höjdes priset med ca 3000%. När jag inte ville gå med på deras höjning fortsatte de att skicka påminnelser och krav. Har nu lyckats säga upp alla domäner här genom att skriva utblanketter och posta uppsägningarna och betala mycket pengar. Tänk till en gång extra innan ni registrerar något hos dessa skojare.
Alltid tillgängliga, personlig service och det lilla EXTRA, Rekommenderar varmt Svenska Domäner till alla - speciellt er som har tröttnat på anonyma jättar som man aldrig kommer i kontakt med eller som bara lämnar standardsvar typ FAQ.
Comment on this business

Directions to Svenska Domäner with public transportation


Varuvägen 50 meters
143
Konsumentvägen 140 meters
143
Konsumentvägen 140 meters
Konsumentvägen 140 meters
143
Älvsjöbadet 250 meters
143

to add Svenska Domäner map to your website;