facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska Grönytor

Svenska Grönytor

About

Vi fixar allt som du behöver hjälp med i trädgården. Allt från skötsel till anläggning�

Story

Vi fixar allt som du kan tänkas behöva hjälp med i trädgården. Vi har även specialkunskaper inom skötsel av gräsmattor. Vi kan allt om den optimala klipphöjden och vilka gödningar som passar bäst för just din gräsmatta.

Vi har helhetslösningar för att du ska få den grönaste gräsmattan in ditt område. Du bokar in ett gratis hembesök där vi kommer ut och ser hur din gräsmatta kan förbättras. Därefter gör vi en skötselplan och sätter ihop ett unikt gödningspaket för just din gräsmatta.

Vill du ha hjälp med övriga trädgårdstjänster så som anläggning, planering av en rabatt, beskärning av träd eller trädfällning så ordnar vi det med.

Tveka inte att höra av dig till vår mailadress för rådgivning nu!

PRIS: 495:-/ timme. Sedan tillkommer en milersättning på 25:-/ Mil. Kostnad för större redskap och maskiner tillkommer.

RUTAVDRAG
Glöm inte att RUTavdrag kan göras för många trädgårdstjänster. Då dras 50% av kostnaden av. Nedan är en länk till en lista över vilka tjänster som kan göras med RUTavdrag.

http://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotochrutarbete/listaoverrutarbeten.106.5c1163881590be297b53de7.html#Tradgardsarbete



"Svenska Grönytor kan hjälpa dig med allt inom trädgårdsskötsel och anläggning."
Address: Gaffelseglet 39, 13658 Stockholm
Phone: 0706611390
City: Stockholm
Zip Code: 13658



related searches: Svenska grönytor age
Similar places near
Trädfällning24/7 Stockholm AB Trädfällning24/7 Stockholm AB 19 km Avancerad trädfällning, sektionsfällning, beskärning, stubbfräsning, häckklippning, b...
Comment on this business

to add Svenska Grönytor map to your website;