facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska Gummihuset AB

Svenska Gummihuset AB

About

Svenska GummiHuset AB Däck och fälgar till hela Sverige.

Story

Vi är hela Sveriges däck & fälg butik på nätet!
24mån Räntefritt - Låga priser - Snabba leveranser – Professionell personal

Vi är marknadsledande i Sverige på däck, fälg, fälgar, sommardäck, vinterdäck, aluminiumfälgar (lättmetallfälgar), plåtfälgar, dubbdäck och friktionsdäck.



"Vill Du handla tryggt?Välkommen till Sveriges största e-handelsplats vad gäller Däck och Fälgar!// Svenska GummiHuset AB grundades 1991 på affärsidén, att på postorder internet var inte aktuellt i början av 90-talet sälja däck och fälgar av högsta kvalité till både privatpersoner och företag. 1996 skapades e-handelsplatsen ”www.gummihuset.se” och därefter har utvecklingen gått oerhört fort.Svenska GummiHuset är sedan mitten av 90-talet marknadsledande återförsäljare inom däck och fälgar på internet/e-handel.”Snabba leveranser” – ”Låga priser” – ”Professionell personal” är företagets ledord."
Address: Fabriksgatan 6, 633 46 Eskilstuna
Phone: +46771977977
City: Eskilstuna
Zip Code: 633 46



related searches: Däckonline, Fälgar, Däckia, DÄCK365, Däck online, Däck Göteborg, Däck och fälg begagnade, Bildäck
Reviews
Snabba som attans att skicka varor. Smidig och mycket bra kundtjänst. Däcken är nybakade o färska. Fälgarna är prismässigt bra mot konkurrenterna. Väldigt nöjd med allt. Nu kanvintern komma..
Troligen den väesta kundupplevelsen jag varit med om. Levererade fel däck och engagerade sig minimalt för att rätta till sitt misstag.
Otroligt trevligt bemötande både i kundtjänst och "på plats"!
Ruggigt snabba! Köpte kompletta hjul ink montering och tryck sensorer hade dem i om 2 dagar. När jag först öppnade upp paket efter paket hittade jag ett kuvert med texten TPMS på det.. tänkte direkt att jag skulle få strul så öppnade upp den för o se om det låg sensorer där inne.. men såklart hade dom monterat dem som dom skulle well played Gummihuset, well played. Handlar av er nästa gång jag behöver däck/fälg.
Struligare företag får man leta efter. Hade valt hemleverans. Utlovad dag dök inte leveransen upp och inget besked gavs. Dagen efter utan förvarning är leveransen vid dörren. Skyndar mig hem. Då är det bara ett däck som är med, jag hade beställt två däck. Dagen efter ska det andra däcket komma. Men nej inte den gången heller. Dagen därpå, utan förvarning igen är leveransen vid dörren. Vägrar vänta 5 minuter på att jag kommer hem. I förbannelse återlämnnar jag allt. Då vill de ha pengar för returfrakten.
Snabb och trevlig service. Omedelbar återkoppling när beställda däck var försenade från deras leverantör. Förslag på jämförbara däck som kunde levereras samma dag.
Mycket bra! Från beställning till kompletta hjula på bil ungefär 24 timmar.. galet bra som alltid!
En ny kontakt som överraskade med trevlig personal som löste mitt problem på ett galant sätt.
Snabba leveranser! supernöjd med mina nya vinterhjul.
Alltid lika smidigt att ringa o beställa o hämta.
Comment on this business

Directions to Svenska Gummihuset AB with public transportation


Eskilstuna Fabriksgatan 170 meters
6
Fraktgatan 200 meters
6

to add Svenska Gummihuset AB map to your website;