facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska kyrkan Hägersten

About

"Inspirerade av Kristus vill vi i öppenhet föra det goda samtalet med församlingsbor och andra som kommer till vår församling".

Story

Svenska kyrkan Hägersten är en av Sveriges största församlingar med cirka 76 000 boende.

Församlingen omfattar stadsdelarna Midsommarkransen, Aspudden, Hökmossen, Nybodahöjden, Örnsberg, Hägerstensåsen, Västberga, Gröndal, Ekensberg, Nybohov och Mälarhöjden samt Västertorp.

Församlingen erbjuder bland annat: konfirmation, vigsel, dop, begravning och verksamhet för barn, ungdomar, äldre och för de som av annan orsak är ledig under dagtid. Det finns möjlighet till samtal med präst och diakon. Det anordnas även ett flertal konserter under året i de olika kyrkorna.

Svenska kyrkan Hägersten har en låg kyrkoavgift och tillhör Brännkyrka kontrakt tillsammans med våra grannförsamlingar Skärholmen och Brännkyrka. (För närvarande är kyrkoavgiften 63.5 öre plus 3 öre till stiftet. Det blir totalt 66.5 öre per skattade 100 kronor).

Välkommen till församlingens kyrkor som är: Uppenbarelsekyrkan, Gröndals kyrka och Mälarhöjdens kyrka.

Under våren 2009 öppnades en mindre kvarterskyrka i Marievik, där kan du komma förbi och ta en fika, delta i någon av de verksamheter som finns där eller var med på Andrum med mässa, onsdagar klockan 19.



Address: Bäckvägen 34, 126 47 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-685 30 00
City: Hägersten
Zip Code: 126 47



related searches: Trossamfundet Svenska kyrkan, Svenska kyrkans gemensamma kalender, Gå ur Svenska kyrkan, Gå med i Svenska kyrkan, Högalidskyrkan, Storkyrkan Stockholm konsert, Huddinge församling, Stockholm domkyrkoförsamling
Similar places near
Misión Evangélica Internacional. MEI Stockholm Misión Evangélica Internacional. MEI Stockho... 2 km Översatt av Google Inspirerande plats att vara! Original Inspiring place to be!
The Backyard- ideell förening på kristen grund The Backyard- ideell förening på kristen gru... 3 km Vi åker hoj och vill visa på evangeliet om Jesus. Vi åker gärna med andra och åker p...
Reviews
En fin kyrka, kan verkligen reckommendera ett besök en dag med mycket snö. Fontänen i entrén blir nästan magisk när snön täckte glastaket. Hörde någon från kollegiet berätta om kyrkans design, det var också väldigt intressant, skall läsa på lite.
Fin, modern kyrka på en svårforcerad backe på Bäckvägen i Hägersten, som är en av Sverigesstörsta församlingar. Personalen var mycket tillmötesgående och berättade lite om kyrkan och verksamheten.
Underbar kyrka med mkt hjälpsam personal! Kyrkorummet har underbar akustik
Mkt vacker. En av få collumbarium i Sthlm.
Fantastiskt kyrkorum med en mycket imponerande glasmosaik och Columbariet en trappa ned måste besökas!
Annorlunda, vackert, imponerande.
Stockholms vackraste kyrka! Fantastisk akustik och en underbar rymdkänsla!
Otroligt fin kyrka och mycket trevliga präster och diakoner.
En så vacker och funktionell modern kyrka m
Comment on this business

to add Svenska kyrkan Hägersten map to your website;