facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska kyrkan i Harplinge och Steninge

About

Svenska kyrkan i Harplinge-Steninge församlingar

Story

Svenska kyrkan i Harplinge Steninge är beläget cirka två mil norr om Halmstad på den halländska västkusten. Pastoratet innefattar samhällena Gullbrandstorp, Villshärad, Haverdal, Steninge, Skipås och Harplinge. Församlingarnas två kyrkor med tillhörande kyrkogårdar finns i Harplinge och i Steninge.
Församlingarna består av en levande landsbygd och ett skimrande kustband.

Eventuella frågor besvaras av expedition måndag till fredag. Undantaget röda dagar.



"Strax utanför stad, där land möter hav, finner du Svenska kyrkan i Harplinge-Steninge. I denna vackra miljö, skapad av Gud, förvaltar församlingarna kyrkor, församlingsgårdar och ett levande församlingsliv."
Address: Harplinge 461, 30561 Harplinge Harplinge
Phone: 035-150980
City: Harplinge
Zip Code: 30561 Harplinge



related searches: Svenska kyrkan Harplinge, Harplinge församling personal, Steninge kyrka, Harplinge kyrkogård, Sjung in julen Harplinge, Diakon Harplinge, Kyrkbackens förskola Harplinge, Steninge kyrka gudstjänst
Reviews
En fantastiskt vacker och välskött kyrka och kyrkogård! Skulpturer och fina namngivna blomster arrangemang. Har kan man hitta QR koder med berättelser om dåtiden och deras öden. Anekdoter om namnet Harplinge kan man läsa om och barnen har sin egen berättelsevandring. En vandring för att hitta nycklar antar jag hör ihop med aktivitet för barn och vuxna. Överallt kan man hitta smultron som lockade de barn vi såg till en smakrik upplevelse. En lägerplats där man kan samla bra många sittande så väl som ett litet Caffè som var öppen mån-fredag 13-15.30
En sådan fin plats! Skulle bara stanna till på väg ner till Halmstad men blev stannandes i 1,5h. Många fina stigar och många fina platser att bara sätta sig på en bänk och bara vara och få reflektera. Flera bord och fikaplatser runt om och ett servicehus med toaletter och vattenpåfyllning. Svårt att välja en bild som visar harmonin på kyrkogården, absolut värt ett besök!
Fantastiskt välskött annorlunda spännande rogivande kyrkogård. Vacker kyrka.
Den här kyrkogården är värd ett besök! Helt unik och besöksvänlig på så många sätt. Kafé sommartid och QR-koder som ger spännande berättelser på utvalda gravar och fakta flera planteringar. Kyrkan är vacker och andas att den lever inuti. Barnen har sin givna plats både i möblering och gudstjänstliv.
Fantastisk kyrkogård, lugnt stilla och välskött.
En fantastisk kyrkogård med annorlunda design och med många lite udda föremål. Mycket vackert för meditation och eftertanke.
Vackraste kyrkogården...kan gå där länge och titta på alla fina växter som är som kostverk.
Det kändes som att vandra runt i en park med lite olika installationer på kyrkogården. Där fanns en trevlig runda av typen skattjakt med en saga. Kan varmt rekommendera ett besök.
Vacker kyrkogård väl värd att se.
Det är inte bara en fin kyrkogård utan även en park med spännande konstverk och installationer. Sommarkyrka just nu. Mycket värd ett besök.
Comment on this business

Directions to Svenska kyrkan i Harplinge och Steninge with public transportation


Harplinge Plönningevägen 300 meters
330
350

to add Svenska kyrkan i Harplinge och Steninge map to your website;