facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska Lumon

Svenska Lumon

About

Lumon är en internationell koncern som koncentrerar sig på tillverkning, montering samt försäljning av balkong- och terrassinglasning. www.lumon.se

Story

Lumon är en internationell koncern med över 35 års erfarenhet av produktion, försäljning och montering av ramlösa och infällbara balkonginglasningar. Tack vare kontinuerlig produktutveckling och fler än en miljon nöjda kunder, har Lumon blivit en av de mest populära balkonginglasningarna runt om i världen. Vi hjälper våra kunder att skapa mer utrymme i hemmet samt ger dem möjligheten att utnyttja balkongen oavsett väder - året runt.

Mission

Vi utvecklar, marknadsför och levererar högkvalitativa Lumon-produkter för att förbättra boendekomforten och boendemiljön.

Address: Sorterargatan 23 5 tr, 162 50 Vällingby
Phone: +46 8 522 77 300
moc.nomul@ecivresdnuk
City: Vällingby
Zip Code: 162 50


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Svenska lumon vällingby age, Svenska lumon vällingby reviews, Lumon sweden, Balkong inglasning
Similar places near
NRB Bygg AB NRB Bygg AB 936 meter Vi är ett väletablerat familjeföretag som utför alla förekommande byggtjänster: nybyg...
Reviews
Lumon är bra på balkonginglasning. Kan rekommenderas
Har inte inglasat, men i samband med att de glasade in balkonger i mitt hus förstörde de vår hiss. Hissen ser förjävlig ut nu och snart ett halvår senare har de inte gjort något åt detta. Väldigt dåligt. Många är dessutom missnöjda med sin inglasning pga. Slarv.
En jätteduktig montör fick ordning på min inglasning efter en låååång fasadrenovering med allt vad det innebär. Helnöjd!
Fantastiskt nöjda med vår inglasning. Snabbt monterat och vi är så nöjda att vi tog persiennerna också, de har räddat våra växter när solen gassar. underbart att ha inglasat när hösten kommer och det regnar och blåser men ändå kan man sitta ute och njuta.
Jag är jättenöjd med min inglasning och jättenöjd med Lumon. Kan inte förstå de som skrivit att de inte går att få tag på Lumon. Jag hade kontakt med en jätteduktig tjej från Lumon. Hon fixade med allt. Hjälpte till med bygglov, svarade på detaljfrågor och allt möjligt. Riktigt kompetent. Så Lumon får 5 stjärnonr av mig
Anställda som inte kan parkera, anlita några som bryr sig om sin image.
Super nöjd med min inglasade balkong. Proffsig och kunnig personal och montage. Ser fram emot att kunna använda den även i vinter!
Skickar upprepade sms som jag måste avregistrera mig från trots att jag inte en registrerat mig. Jag har redan inglasad balkong!
Går inte få tag i företaget. Edit - Svar på kommentar, jag har ringt och begärt offert
Comment on this business

to add Svenska Lumon map to your website;