facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset

About

Vi är en av de ledande aktörerna i området. Våra mäklares lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.



"MÄKLARE I SUNDBYBERGVi kan med stolthet säga att vi är riktigt bra mäklare. Vi har erfarenheten och lokalkännedomen som hjälper dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta någon av våra fantastiska mäklare i Sundbyberg redan idag för en kostnadsfri värdering och konsultation."
Address: Sundbybergs torg 3, 17267 Sundbyberg
Phone: +468280690
City: Sundbyberg
Zip Code: 17267


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Svenska Mäklarhuset Malmö, Svenska Mäklarhuset Hägersten, Svenska mäklarhuset farsta, Svenska mäklarhuset Sundbyberg, Svenska Mäklarhuset Hammarby Sjöstad, Fastighetsbyrån, Svenska Mäklarhuset Bromma, Mäklarhuset Uppsala
Reviews
Marcus Nilsson Marcus tog kontakt med oss tidigt i vår process. Han ingav ett omedelbart förtroende som stod sig starkt hela vägen fram. Med sitt höga engagemang och kunskap har han väglett oss att ta de rätta besluten varje gång, även när vi själva har tvekat på resultaten. Professionalism och passion genomsyrar Marcus arbete, och det har varit en stor trygghet att sälja vår bostad tillsammans med honom. Vi rekommenderar honom varmt.
Fantastisk mäklarfirma med otroligt engagemang för sitt arbete. Tack vare mäklare Markus Carlqvist fick vi som köpare en trygg kontakt och smidigt köp där både säljare och köpare blev väldigt nöjda. Rekommenderar starkt!
Är inte nöjd som köpare med SMH: - missar att avhandla viktiga punkter under tillträde trots påminnelse som fick hanteras av säljare/köpare på egen hand. - otillgängliga efter att bostaden är förmedlad tog drygt 1 vecka att bli uppringd av mäkaren efter skickade sms och lämnade röstsamtal - använder sig inte av "frågelista" där säljare får specificera brister i lägenheten trodde detta var standard. - har inte tagit reda på brister i lägenheten och kan därför inte upplysa köpare om detta under visning när frågan ställs. Det har varken känts tryggt eller smidigt att köpa med SMH, därav negativ recension.
Anlitade SMH för att sälja vår bostad. Mäklaren Josephine Kvist var extremt kompetent, engagerad och hjälpsam. Hon var väldigt tydlig med vad som skulle göras och när. Jag har köpt och sålt bostad ett antal gånger tidigare och ingen har varit i närheten av Josephines när det gäller skicklighet som mäklare. Jag kan verkligen rekommendera SMH och henne,
Första köpta lägenhet och Josephine Kvist är professionell, engagerad och riktigt grym! Framför allt tar hon hand om sina köpare som sina säljare, vilket jag inte upplevt tidigare av andra mäklare. Det var en självklarhet för mig att köpa lägenheten av Josephine och hon har svarat på alla frågor och funderingar jag haft. Hon jobbar stenhårt och lämnar inget till spillo. Tydlig och kommunikativ i allt hon gör. Ring Josephine nästa gång du funderar på att sälja och köpa!
Köpte lägenhet i Sundbyberg där Markus var mäklare, han gav ett väldigt trevligt proffesionellt bemötande, var tydlig och ärlig genom hela affären. Något som inte känns som en självklarhet på Sthlms bostadsmarknad.. Vi var även på visning i samma område där hans kollega Josephine var mäklare också otroligt trevlig och proffesionel! Jag kan inte tänka mig att anlita en annan mäklarfirma än Svenska Mäklarhuset Sundbyberg den dagen vi ska sälja lägenheten igen. Tack!
Det var tack vare Olivier Hoho som vi bestämde oss för att sälja vår lägenhet fast vi tvekat så länge. Vi hade visserligen funderat på att sälja men det var när vi träffade Olivier och vi fick berätta på vilka villkor vi kunde tänka oss att sälja och hur han beskrev hur det skulle gå till som vi bestämde oss. Olivier har en stor förmåga att ta till sig just dina önskemål och få dig att känna dig speciell. Det skulle senare visa sig att han inte bara fick oss att känna oss speciella utan han levererade det i praktiken också genom att arrangera ett flertal privatvisningar där vi fick stå i centrum och få svar på alla frågor. Till skillnad på många visningar med 30 familjer på 30 min. Han är seriös, jobbar hårt och utstrålar ett lugn och säkerhet som gör att man känner sig trygg och bekväm och litar på honom. Vi kan verkligen rekommendera Olivier. Guy & Victoria
Jag upplevde en stor glädje av att ha Olivier Hoho som hjälp och stöttepelare vid försäljningen av min BRF-lägenhet i Sundbyberg. Med hans stora engagemang, lyhördhet och inte minst med hans positiva attityd så vill jag varmt rekommendera honom. Önskar honom varmt lycka till i framtiden!
Det finns en enkel tumrregel om man skaĺl sälja bostad. - Anlita Josephine Kvist - Gör som hon säger... Hon är väldigt bra och kompetent. Uppskattad av både säljare och köpare.
Kan varmt rekommendera SMH Sundbyberg. Köpte lägenhet via mäklare Olivier Hoho. Professionellt och tillmötesgående bemötande. Tillgänglig för att svara på frågor genom hela affären och förmedlade trygghet och lugn.
Comment on this business

to add Svenska Mäklarhuset map to your website;