facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska Sjö Båtförsäkringar

Svenska Sjö Båtförsäkringar

About

Svenska Sjö är båtorganisationernas, båtklubbarnas egen försäkring. Vi är en av de största i Sverige på fritidsbåtsförsäkring. Svenska Sjö erbjuder försäkringar för fritidsbåtar till låga premier och mycket bra villkor.

Story

På denna Facebooksida svarar vi på kunders generella frågor, men hanterar inte privata ärenden och uppmanar alla besökare att inte lämna ut försäkrings-, person- eller kontonummer eller annan känslig information på Facebook.

Products

Båtförsäkringar



"Båtförsäkringar för fritidsbåtar"
Address: Västerhamnsplan, 185 31 Vaxholm
Phone: 010-490 49 00
es.ojsaksnevs@ofni
City: Vaxholm
Zip Code: 185 31


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Svenska sjö båtförsäkringar age, Båtförsäkring jämför, Svenska Kryssarklubben, Trygg-Hansa, Länsförsäkringar, Folksam, Pantaenius Sverige, Atlantica försäkring
Similar places near
Fällöversten AB Fällöversten AB 5 km Fällöversten hjälper privatpersoner och företag med trädfällning, beskärning och bort...
Reviews
Jätte dåligt! Blev total lurad när olyckan var framme. Dem tyckte att försäkringsvärdet var för högt satt. Men premien jag betalade tog de i mot gladeligen. Svaret jag fick varför jag inte får hela värdet utbetalt: Man kan inte försäkra en kanot för en miljon och tro att du ska få ut det. Anlita inte!
Fick motorskada! Anmälde det på fredagen Godkänt på måndag utbetalt tisdag Fantastiskt service! Stor eloge till Björn som hade hand om ärendet Mvh Örjan Forsberg
Proffsiga kunde lika bra fått 5 stjärnor.Har inte haft några skador, "so far so good" så det blir " bara" fyra stjärnor.
De har tagit hand om båten och det till att den kommit till marina för motorräddning. Nu återstår det att se vad marinteknikern säger om att rädda resten av båten....
Svenska Sjö är ett försäkringsbolag som vi genom åren kommit att uppfatta som medlemsvänligt. Vi är mycket nöjda, men då vi säljer fritidsbåten så kommer vi självklart att säga upp försäkringen.
Enkelt att bli kund. Supertrevliga handläggare. Snabb hantering vid skada. Utbetalning dagen efter. Mycket mycket nöjd!!
Jag råkade ut för en totalskada där båten drogs sönder under en misslyckad bärgning och reparationskostnaderna överskred värdet. Svenska Sjö ersatte båten till dess försäkringsvärde utan krångel. Jag är mycket nöjd med deras hantering av ärendet och att jag själv inte var vållande till den misslyckade bärgningen och hur det därför inte klassades som sjöskada med högre självrisk.
Helnöjd med detta bolag. Vetttiga premier i förhållande till många andra. Har haft en skada och den hanterades snabbt och helt i överensstämmelse med mina önskemål. Enligt varvet som åtgärdade skadan för mig, har man aldrig några problem när det gäller skadebedömning och vad som ska göras och till vilken kostnad.
Jag blev rekommenderad av en arbetskamrat som har mycket god erfarenhet av Svenska Sjö. Den enda bedömningen jag kan ge här och nu är hur det var att teckna försäkring via webben vilket var väldigt smidigt.
Comment on this business

to add Svenska Sjö Båtförsäkringar map to your website;