facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenssons Gårdscafe

Address: Jönköpingsvägen 4, 36344 Lammhult
Phone: +46708756029
City: Lammhult
Zip Code: 36344



related searches: Svenssons i Lammhult
Similar places near
Zacks Lammhult Zacks Lammhult 252 meter Efter ägar bytet är personalen extremt otrevliga smutsiga kaffemuggar kall mat på lun...
Kafé hembakat 2.0. Kafé hembakat 2.0. 13 km Kom och njut av en fika, lunch eller kvällsmat i det gröna mellan 2-17 juli i Bergs b...
Reviews
Åt en dagens här. För 120 kr..Brödet som ingick var färdig skivad lingon grova. Salladen var en hackad vitkål med en skiva tomat. Inte så spännande och väl snålt. Varmrätten var okej. Kakan till kaffet var billigaste köpe kakan.
Skulle besöka svenssons i lammhult. Efter 9mils körning så såg vi fram emot en kopp kaffe och en lättare lunch på gårdscafét. Hade hört av mig till de tidigare i veckan för att försäkra mig om att det var öppet. Inget svar erhölls från deras sida. På Facebooksidan stod det däremot öppet varje lördag och söndag 10-16 med undantag för vissa dagar då de uppdaterat att de skulle hålla stängt. Denna söndagen skulle det vara öppet som vanligt enligt den väluppdaterade Facebooksidan. När vi kommer dit så är cafet nersläckt men det var stor aktivitet då de lämnade ut take away mat. Vi knackar på och en i personalen öppnar och meddelar att det är stängt. Uselt hanterat. Hur kan man sköta ett café på detta sättet? Vi kom inte i någon vidare stämning för att handla på Svenssons möbler. Kan tillägga att det inte är första gången de hållit stängt utan förvarning. Skärpning! Stjärnan som jag tyvärr måste klicka i står för Zack’s burgare där vi fick en god måltid istället.
Här finns fina kakor och gott kaffe samt glass. Provade ej de mer matiga rätterna men de såg riktigt bra ut. Ligger strategiskt placerat precis utanför Svenssons i Lammhult.
Fantastiskt god mat och underbara smörgåsar. Väl värt ett besök!
Gott kaffe hembakat trevlig personal. Hunden fick vara med ute. :
Översatt av Google Färdiggjorda lättare luncher erbjuds i form av bakad potatis, paj eller varma eller kalla smörgåsar. Tyvärr gav åtminstone maten vi smakade väldigt lite, och jag rekommenderar att hålla sig borta från platsen. Kaffet var ok, och den enda toaletten var ren, vilket sparade den andra stjärnan. Det var vackra blommor utanför, som ramade in kaféet och bjöd på en vilsam och lugn lantlig atmosfär. Original Pre-made lighter lunches are offered in the shape of baked potatoes, pie, or warm or cold sandwiches. Unfortunately at least the the food we tasteded gave very little, and I recommend to stay clear of the place. The coffee was ok, and the single restroom was clean, saving the second star. There was beautiful flowers outside, framing the cafe and offering a restful and calm countryside ambience.
Översatt av Google Hade en mycket trevlig lunch. Original Had a very nice lunch.
Comment on this business

Directions to Svenssons Gårdscafe with public transportation


Lammhult station 270 meters
140
141
142
363
Krösatåg

to add Svenssons Gårdscafe map to your website;