facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenssons i Lammhult

"Vår möbelbutik i Lammhult byggdes redan på 1940-talet och bjuder idag på hela 7000 m2 inspiration i två plan. I butiken hittar du en permanent trädgårdsutställning, vinterträdgård och givetvis mängder av miljöer med klassiska designmöbler varvat med spännande nyheter.Vi har även ett stort sortiment av inredningsdetaljer."
Address: Jönköpingsvägen 4, 36344 Lammhult
Phone: +4647248700
City: Lammhult
Zip Code: 36344


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Svenssons i Lammhult Outlet, Svenssons i Lammhult rabattkod, Nordiska Galleriet, Nilssons i Lammhult, Svenssons i Lammhult utemöbler, Länna Möbler, Möbelbutiker Sverige, Norrgavel
Similar places near
Vitra Vitra 3 meter
Svenssons i Lammhult Svenssons i Lammhult 12 meter Ett favoritställe som jag besöker ofta. Här gör du fynd. Framför allt i deras "g...
Svenssons Möbler Svenssons Möbler 21 meter Ett favoritställe som jag besöker ofta. Här gör du fynd. Framför allt i deras "g...
W-Söm W-Söm 65 meter
Reviews
Ett favoritställe som jag besöker ofta. Här gör du fynd. Framför allt i deras "gömmor" där du hittar prylar till reducerat pris. Hej igen Nytt besök och samma härliga känsla att stiga in i denna inspirerande butik. Lite omgjord sen sist men vilka härliga möbler och tillika priser.
Ett ställe där jag alltid går in när jag har vägarna förbi
Mycket proffsiga vid felleverans. Så ska en kundservice fungera. Bra jobbat William på reklamation
Fina möbler. Men svårt att få kontakt med kundservice. Skicka man mail får man skicka flera ggr innan man får något svar. skickade tillbaks en retur efter 10 dagar när jag inte fått någon bekräftelse ringde jag och undrade om godset hade anlänt. Kanske för lite personal?
Fina möbler men svårt att nå kundservice. Tar ofta upp mot en vecka att få svar på email och man måste skicka ett par påminnelser för att få svar överhuvudtaget. Svårt att komma igenom telefonslussen, som ofta avbryter samtalet automatiskt medans du väntar.
Går alltid att fynda bra inredning här. Personalen behöver bli lite mer framåtlutade dock. Lite bara, kom igen!
Outletavdelningen är en dröm för en fyndjägare. Jag har gjort många härliga köp där. Älskar hela affären och dess personal. Dyrt ja, men det är ju designklassiker vi talar om här.
Min absoluta favorit i premiumsegmentet :- Stort utbud, alla klassiker man förväntar sig finns att tillgå. Allt finns inte i utställningen - jag ringer alltid och frågar om en viss vara finns i utställngen, om jag vill se den live, innan jag reser dit. Butiken är alltid hjälpsam och tillmötesgående. Vid ett tillfälle hade jag "otur" då min köpta vara strax efter köpet omfattades av en kampanj - inga problem, jag kompenserades med värdecheckar på mellanskillnaden :- Jag rekommenderar absolut Svenssons, en toppenbutik.
Fantastisk kundservice! Fick hjälp att beställa en lampa över telefon och Charlotte som hjälpte mig ordnade med prisgaranti och justerade priset för mig två gånger. Alltså- fantastisk service och schyssta priser. Kommer garanterat att handla igen :
Fantastiskt roligt att besöka er i Lammhult. Blir 1-2 besök varje år o flera ggr i Malmö eftersom vi har närmare dit. Hittar alltid något o får mycket inspiration. Enkelt att handla hos er på nätet också. Alltid trevligt bemötande av såväl kundtjänst som personal i butiker. Ert sortiment passar vär smak. Visst är det dyra möbler men snygg design o fin kvalité kostar o ni ligger inte högre än andra. Eftersom det är stora butiker är det lätt att få imspiration o möjlighet att köpa det man vill ha i en o samma butik när man direkt kan se vad man tycker passar ihop. Är verkligen jättenöjd!!!
Comment on this business

to add Svenssons i Lammhult map to your website;