facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenssons i Lammhult

"I vår möbelbutik mitt i Sickla köpkvarter finner du tidlös design och det senaste inom inredning presenterat i ett nytt koncept med över 80 inspirerande miljöer. Du hittar också ett brett sortiment av inredningsdetaljer och presentartiklar."
Address: Marcusplatsen 11-15 , Nacka 131 34, AB, SE
City: Nacka
Zip Code: 131 34



related searches: svenssons i lammhult outlet, svenssons i lammhult sickla, svenssons i lammhult malmö, lammhult möbler outlet, svenssons i lammhult göteborg, lammhults furniture, svenssons i lammhult rea, nilssons i lammhult
Similar places near
Indori Indori 139 meter
Atlantis Sängspecialisten Atlantis Sängspecialisten 139 meter Bra service, kunnig personal
Two Shabby Chicks Two Shabby Chicks 189 meter
DesignTorget DesignTorget 214 meter Perfekt present/inrednings butik med blandade prisklasser. Alltid glad och hjälpsam p...
Retroverk UF Retroverk UF 2 km Retroverk UF ger vinylskivor ett nytt liv i form av skålar. Skålarna paketeras med et...
Persienkajal Orientmattor AB Persienkajal Orientmattor AB 2 km Välkommen in och välj bland tusentals äkta handknutna mattor! Ektorpsvägen 4, Nacka ...
Indiska Indiska 3 km Härlig butik
Lagerhaus Lagerhaus 3 km
Butik Michaelsdotter Butik Michaelsdotter 6 km Hut nöjd som helst! Supersnabb leverans, fina varor som stämde väl överens med bilder...
Ordningsexperterna Ordningsexperterna 8 km Drömmer du om ordning och reda? Vi, Ordningsexperterna, kommer hem till dig och rensa...
Reviews
Blev fakturerad en olovlig avgift i samband med retur. Det tog lång tid att lösa men jag fick bra bemötande och det ordnade sig till sist.
Köpt 2st Wulff fåtöljer, de kom med fel färg. Vill byta och ringde till kundservice. Hon hittade först inte min order och sedan hittade hon min order och då sa hon att jag behövde prata med annan som är ansvarig och hon skulle koppla mig ditt, då blev jag kopplad till växeln istället. Verkar att försvåra hela processen för reklamation.
Utbudet är bra och man får hjälp ifall man behöver det. Fina saker och bra kvalité, med en prislapp som reflekterar det. Har varit inne här och tittar och även köpt saker. Ända jag inte gillar är att de ibland har dåligt utbud på utställnings exemplar, bland annat fattas olika färger ibland annat.
Dyrt lite tråkigt sortiment
En sämre kundservice får man leta efter. Efter att fått bekräftat att 2 mattor finns i butiken i Malmö vägrar man först att skicka dem överhuvudtaget. Vid upprepade ifrågasättanden varför och ”hur skulle det gå till att skicka från butik” kommentarer ja, huuur skulle det gå till..... har man mage att efter 3-4 samtal, besök i 2 butiker, återkomma för att tala om att man gör ett undantag. Pris för postförsändelse av 2 enkla mattor Malmö - Sthlm 1990:-. Postens pris flr motsvarande sändning ca 300:- - trots att man har s k eHandel. Nej behåll era mattor Svenssons och allt annat också förresten. Kan knappast behövas rutiner för att slå in 2 mattor och gå till posten! Jag har själv bedrivit detaljhandel i samma bransch i 20 år och för oss var det självklart att fixa en sån enkel sak till en KUND. Tyvärr, mig har ni tappat för alltid.
Högkvalitativ nordisk design. Det kan vara lite monotont när designtrenderna är ganska lika. Priserna återspeglar exklusiviteten, ibland onödigt dyrt. Det brukar vara lätt att få hjälp. Tyvärr ingen riktig lekhörn, så har du småbarn med dig och vill ha ett fruktbart möte med säljare, så får du ta fram mobilen eller något annat som distraherar.
Efter att Svenssons flyttade till sina nya lokaler i Sickla, har butiken gått från att vara riktigt bra till hemsk. De nya lokalerna är mörka, ytan är minimal och känslan i butiken är klaustrofobisk. Möblerna står ihoppressade och butiken framstår för mig som rörig och ovälkomnande. Dessutom hade de vid mitt besök placerat en väktare vid kassan och utgången som övervakade kunderna. Min uppfattning är att Svensson gått från högkvalitativ och inspirerande butik, till att bli som vilken dussinbutik som helst i möbelbranschen. Dessutom har jag svårt att se syftet med en uniformerad vakt vid dörren. Det är en tråkig utveckling.
Väldigt tråkig inredningsbutik känns väldigt opersonligt och fina saker ser billiga ut. Ännu en färglös butik
Fullkomligt meningslös "butik" i Sickla. Dåligt presenterade möbler och saker, låg servicegrad personalen pratar hellre sinsemellan än med potentiella kunder, nära noll lager t.o.m. av små saker som kontorslampor som de kan lova leverans av på 8 veckor!! och generellt högst oklart syfte med butiken/utställningslokalen.
Efter att ha gått och tittat en timme utan ett "hej" från någon av personalen gav vi upp och köpte vårat bord på en annan butik. Att sälja lite dyrare möbler kräver också sin service.
Comment on this business

to add Svenssons i Lammhult map to your website;