facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sverigetaxi 180 200

Sverigetaxi 180 200

About

Välkommen till Sverigetaxi 180 200 på Facebook! Vi hjälper gärna till med svar på dina frågor och funderingar och blir glada om du delar dina erfarenheter.

Story

Gilla oss på Facebook och få de senaste nyheterna direkt till din profil. Med jämna mellanrum kommer du dessutom att få bra erbjudanden.

Sverigetaxi 180 200 startade sin verksamhet år 1921. Vi finns idag i Helsingborgsregionen, Malmö, Lund och Eslöv med omnejd.

Sverigetaxi är huvudleverantör till Flygtaxi Sverige AB.

Vår beställningscentral står till förfogande dygnet runt och bemannas av personal med ambition att hjälpa dig med bra transportlösningar. Du når dem på 042 - 180 200.

Vi är del Sverigetaxi som är stabila och trygga taxibolag över hela landet som gått samman i ett gemensamt bolag för att erbjuda dig som kund det där lilla extra.

Ladda ner vår sverigetaxi-app och boka taxi smidigt direkt i din smartphone.

Address: Kosterögatan 5, 21124 Malmö
Phone: 042180200
City: Malmö
Zip Code: 21124



related searches: Taxi Skåne, Taxi Landskrona, Taxi Helsingborg
Similar places near
Taxi Malmö Taxi Malmö 55 km Jag är mycket missnöjd med min senaste resa som bokats genom er, särskilt eftersom ja...
Gino's Taxi Gino's Taxi 55 km Gino's Taxi är ett företag ägd av Muhamed (Gino) Dzinic som startades 2006. Kontakta...
Elite Limousine Elite Limousine 59 km Otroligt bra service, chauffören var professionell och vill ni åka på Malmös gator me...
Fremdis Taxi Fremdis Taxi 76 km Taxiföretag, basort: Malmö/Vellinge. Välkommen! Nu med Swish: 123 181 41 77 Vi tar...
Reviews
Jag tog en taxi som stod på Malmö C, resan blev 250kr på taxameter. Men när jag skulle betala la föraren till 30 spänn av någon anledning. Jag hade bråttom så han inte argumentera men märkligt att det läggs till en avgift som uppenbarligen inte var en framkörningsavgift.
Snabbt svar. Trevliga chaufför.
Använder mig endast av Taxi Skåne. Punktliga. Fräscha bilar och lätt att följa genom app. och sms. OBS Loggan. Ett silverfärgat T på svart botten. Har dålig erfarenhet av andra taxibolag.
Bokade en taxi några dagar i förväg för att vara säker på att få tag i en. Gick varken att spåra en taxi eller få någon kontakt när tiden väl var inne.
Beställde taxin en vecka i förväg för att vara säker. Den dök inte upp alls och gick inte att kontakta. Opålitlig och oansvarig.
Urusla förare ! En av deras chaufförer break checkade en en annan bil på Tessins väg i malmö. Skamligt av yrkeschaufförer att bete sig så.
Comment on this business

to add Sverigetaxi 180 200 map to your website;