facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sverkers Pizzeria

Sverkers Pizzeria

About

pizza, kebab, falafel

Address: Sverkerstigen 3, 599 93 Ödeshög
Phone: 014433060
City: Ödeshög
Zip Code: 599 93



related searches: Sverkers pizzeria ödeshög menu, Sverkers pizzeria ödeshög reviews, Sverkers pizzeria ödeshög photos
Similar places near
Pizzeria la Rosa Pizzeria la Rosa 6 km En förbannat god pizza och jäkligt bra service. Vi beställde kaffe med mjölk efter ma...
Reviews
Tråkigt att ge så lågt betyg men det var inte mycket som stämde här. Först fel beställning, och det kan ju hända, men istället fick jag kall mat. Och tyvärr smakade den inget vidare bra alls. Kändes som väldigt dålig kvalité på råvarorna.
Fantastiskt trevlig liten restaurang! Mycket trevlig personal som bryr sig om oss gäster, i synnerhet mot barnen. Här kommer jag att stanna fler gånger om jag har vägarna förbi! Maten var också mycket god.
Det ser inte mycket ut, men maten är god, portionerna stora och personalen trevlig. Kycklingspett med fem olika såser till.
Trevlig lokal och jättetrevlig personal. Maten kom ganska omgående och smakade bra.
Mycket god pizza. Bra att de verkar ha mozzarella på alla sina pizzor. Trevlig personal. Lite konstigt dock, att det bara finns 150g hamburgare, om man vill äta burgare. Fräsch toalett.
Supergoda pizzor, otroligt trevlig och serviceminded personal, prisvärt Barnvänligt också
Mycket god mat,mycket trevlig personal, bra pris, 80:- lunch , biljardbord om tid finnes
Ägare till restaurang i Hästholmens hamn ,trotts toppen läge, är inte mycket intresserad att vara öppen och tjäna pengar. Kanske är han lat eller kan inte laga god mat .Men hos Sverker får du god mat varje dag. Lycka till med restaurangen !
Varsegod att ta sallad....utan att upplysa om att det kostade 30 spänn. Ett rätt vidrigt ställe tyvärr, tydligen vill dom att man bara skall stanna EN gång :
Beställde två kebabgrillspett med pommes och en med ris. Bra grillsmak och saftigt kött. Riktigt trevlig ung kille som skötte serveringen.
Comment on this business

to add Sverkers Pizzeria map to your website;