facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svinninge Thai Food

About

Svinninge Thai Food
Tel: 070-773 66 44
Nylagad thailändsk mat till lunch, middag och utflykt.

Story

Vi är ett ungt par som driver en egen firma (handelsbolag) alldeles intill Svinninge Handel. Vi lagar traditionell thailändsk mat på thailändskt vis så att din kulinariska resa tar dig direkt till vårt ”andra hemland”.

Vi lagar mat hela våren, sommaren och hösten. På vintern åker vi till Thailand och samlar inspiration för nästa säsong. Vi har haft serveringen öppen fyra säsonger nu och hoppas fortsätta så länge ni tycker om vad vi lagar.

Varmt välkomna!



"Vi är ett ungt par som driver en egen firma handelsbolag i Svinningel. Vi lagar traditionell thailändsk mat på thailändskt vis så att din kulinariska resa tar dig direkt till vårt ”andra hemland”.Vi lagar mat hela våren, sommaren och hösten. På vintern åker vi till Thailand och samlar inspiration för nästa säsong. Vi har haft serveringen öppen sju säsonger nu och hoppas fortsätta så länge ni tycker om vad vi lagar.Varmt välkomna!"
Address: Svinningevägen, 184 94 Åkersberga
Phone: 46707736644
City: Åkersberga
Zip Code: 184 94



related searches: Svinninge Thai meny, Svinninge Handel, Thai restaurang Åkersberga, Sushi Åkersberga, Berga Sushi
Similar places near
Orchid Thai Take Away Orchid Thai Take Away 4 km Vårrullarna.. Bästa jag ätit!
Dee Dee Taikök Dee Dee Taikök 4 km Mycket nöjd med mat som dem serverar Jag äter hos dem typ 3-4 gånger per vecka så j...
Golden West Golden West 4 km Fortfarande favoritpizzerian i Åkersberga. Bäst personal, prisvärd mat. Bjuder på dri...
UMAMI SUSHI & WOK i Åkersberga UMAMI SUSHI & WOK i Åkersberga 5 km Umami Sushi & Wok erbjuder kreativa amerikanska sushi och traditionella japanska sush...
Reviews
Bästa riktiga thaimaten i sthlm, tog ikväll nr 8 med biff, bra styrka å mycket kött
God Pad Thai och mycket får man! Bästa thaistället i hela stan! Maten är så fräsch och råvaror i toppklass! Prisvärt!!! Längtar efter er mat då ni har vinterstängt, man får passa på under sommaren! Kan ni inte öppna ett till ställe i Solna ;?
Stora och goda portioner ! Mycket prisvärt . Här kan man sitta utomhus och njuta av vädret eller ta med .
Med thailändskt blod i ådrorna och som den vagabond jag är så har jag rest mycket världen runt efter god mat. Vem kunde tro att nr.21 med anka fick min restarm att vibrera och längtan till Thailand att bulta hårdare i mitt bröst? Äntligen thailändsk mat där tre chilipeppar på menyn faktist innebär den där äkta thailändska hettan, som blir allt mer sällsynt då de flesta andra thairestauranger anpassat sig på tog för mycket efter de svenska smaklökarna. Sensationellt bra!
Stället ligger på en grusparkering och har endast bord utomhus. De verkar ta Corona-restriktionerna på allvar och har masker m.m Väldigt god mat
Övre skiktet när det gäller Thaimat i Sverige.Generösa portioner och mycket rimligt pris.10 %-15 % ökning skulle inte påverka efterfrågan.Bara att gratulera närboende som gillar thaitaste!
Smidigt att det ligger bra till men hade gärna önskar att maten skulle vara bättre tillagad, men overall helt ok mat med bra portioner!
Väldigt god och vällagad mat och mycket trevlig personal, rekomenderas!Mat: 5/5
Smaklös upplevelse som inte imponerar. Stora generösa portioner men åt det lite snålare hållet på kött. Bra balans på styrka/chilli men saknar dom traditionella kryddningarna man kan förvänta sig från ett "genuint" Thaikök, den syrligt-sötasura balansen var som bortglömd och smaken avslutades mer i en smak av lättgrädde och chilli. Det är möjligt att man försvenskar rätter för att passa en bredare publik, men man tappar genuiteten och maten får ett allmänt tråkigt och platt uttryck. Enklare beskrivet: Thaimat i "genuin", svensk stil. Inget fel med det, men dom finns ju överallt, och är så tråkiga.
Stannade till för köp av en pepzi max 33cl samt 50cl Stilla vatten på flaska. Ville ha 210kr för detta ung kille. Frågade två gånger det kan inte stämma men svar fick att det är helg och kostar mer då.... Antingen fel på tillfällig personal som inte känner till priserna eller så är det ocker priser. Vilket fall som helst känns väldigt oseriöst ställe med pris på drycker som på ett lyxhotell i Monaco....
Comment on this business

to add Svinninge Thai Food map to your website;