facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Swedala Tak

Swedala Tak
"Ett tryggare takbyte!Den som väljer Swedala Tak vet vad den får, vi lägger tak och monterar solceller på samma sätt i hela Sverige. Swedala Tak är det säkra och trygga valet, det förnuftiga valet, i en annars rörig och osäker bransch.Vi är en nationell kedja som byggs upp av lokala företagare, våra Takmästare. Takmästarna arbetar i en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsprocess som erbjuder kunden totalentreprenad och en tryggare takaffär. Våra takprojekt präglas av kommunikation, ordning, reda, hög säkerhet, god arbetsmiljö. Våra kunder är så nöjda att de ger oss höga betyg och gärna rekommenderar oss vidare."
Address: Gjutargatan 46, 781 70 Borlänge (commune)
Phone: 020270300
City: Borlänge
Zip Code: 781 70



related searches:
Similar places near
Taksmide Entreprenad AB Taksmide Entreprenad AB 6 km Företaget sysselsätter i dag 25 personer och ligger beläget på Kvarngatan 4 i Romme. ...
Reviews
En 100% framgång. Pålitlig försäljare och snabba och kompetenta montörer. Mindre än 1 månad efter att vi hade skrivit på offerten var taket klart. Allt klaffade perfekt och vi kan endast ge högste betyg för de svenska byggjobbare. Tak Swedala Tak!
Dåligt utfört arbete, glipor i takluckan, "glömde" takstege trots att vi betalt för det, tog flera månader längre tid än överenskommet, jättedålig kommunikation. Önskar av hela mitt hjärta att jag anlitat ett annat företag.
Comment on this business

to add Swedala Tak map to your website;