facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Swedbank

"Endast bokade besök för företag enligt överenskommelse, tel 08-58598400. Företagsavdelningen öppet 9-17 mån-tors och 9-16 fredag"
Address: Stationsgatan 2 , Sundbyberg 172 68, AB, SE
Phone: +46 8 404 12 40
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 68



related searches: Swedbank sundbyberg login, Swedbank sundbyberg contact, Swedbank sundbyberg contact number, Swedbank sundbyberg app, Swedbank huvudkontor, Swedbank Solna, Swedbank Stockholm, Swedbank kontakt
Reviews
Hade jag kunnat ge -5 skulle jag gjort det . De hatar uppenbarligen sina kunder. Det sägs att det fanns ett ställe i Östtyskland på 70-talet som hade sämre service. Det är förmodligen inte sant. Swedbank skulle verkligen behöva jobba på sitt agerande gentemot kunder. Mer praktiskt, bli mer lättillgängliga.
En av dom är jätte trevlig men hon som var blond blond känns som en tonåring med attitydsproblem verkligen som en av dom har skrivit här. Hennes sätt att prata me kunder är inte kundservice för mig. Hon verkade vilja bråka med varje person som kom in. Jag väntade 20 minuter. Hon avbröt mig hela tiden innan jag ens fått prata klart min mening. Kanske är hon trött på sitt jobb sitt liv gud vet men en sak vet vi hon behöver absolut byta yrke!
Fruktansvärt dålig service. Det går inte att komma i kontakt med dem, varken via telefon, via mail eller via internetbanken. Lovar att bli hänvisad men blir hänvisad till någon som slänger ur lite slumpvisa frågor. När man svara på dem så får man till svar att personen ska byta tjänst och kommer att hänvisa vidare. Det görs inte. Får slumpmässigt hem blanketter som redan har fyllts i för länge sedan och är irrelevanta. Verkar ha noll koll.
En manligt anställd hjälpte mig riktigt fort idag med att utöka mitt mobila bank-id. Behövde lägga till en ny mottagare för att föra över handpenning till min nya lägenhet. Riktigt vardagshjälte! Snabb och bra service!
Tjejerna i receptionen är otrevliga, ger dålig service och ser väldigt unga ut, kommer dom direkt från gymnasiet? Känns inte proffsigt. Rådgivare som lovade att återkomma på telefon ringde inte upp och går inte att få tag på. Kommer undvika det här kontoret i framtiden.
Tjejen i kassan var sjukt otrevlig från första meningen. Hon såg verkligen ned på mig, tror det var för jag varit väldigt sjuk och inte orkade klä upp mig för mitt bankärende. Kommer iaf aldrig gå tillbaka och funderar starkt på att byta bank. Vill aldrig behöva gå dit igen.
Trevligt bemötande och toppen service, fick hjälp av en rådgivare om hur jag använder internetbanken till att investera i både fonder och aktier!
Fem stjärnor för Sofias smidighet och professionalism. 0 stjärnor till en snubbe jag inte kan namnet på där. Han lät mig inte få bankid när jag var 16
Bankanställda vet inte exakt vilka dokument de behöver för att kunna öppna ett konto hos dem i banken! Deletanter.
Hahah sämsta servicen någonsin tjejen i kassan var någon översminkad tonåring med attitydsproblem. Seriöst ni är en bank , inte en ungdomsgård
Comment on this business

to add Swedbank map to your website;