facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Swedish Agro Machinery Skänninge

Swedish Agro Machinery Skänninge

About

Swedish Agro Machinery är ett svenskt företag fokuserat på representation och import av CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige.

Story

Swedish Agro Machinery är ett svenskt företag fokuserat på representation och import av CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige.

Vår verksamhet i Östra Sverige utgår från Skänninge på Östgötaslätten, där vi även har vår kompletta serviceverkstad, reservdelar och maskinförsäljning. Vi finns även representerade på Vreta Kluster utanför Linköping.Vi täcker idag hela östra mellansverige med våra mobila serviceteam!

Företaget är ett dotterbolag till Danish Agro koncernen, som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i Danmark och andra länder.

Koncernen arbetar främst inom försäljning av foder, fodermineraler, vitaminer, premixer, gödning, växtskyddsmedel, utsäde och energi samt inköp av grödor från lantbruket.

Koncernen är också distributör av ett antal starka varumärken inom lantbruksmaskinbranschen och driver en omfattande kedja av hobby- och fritidsbutiker inom detaljhandeln.

Danish Agro koncernen har ca 4 500 anställda och förväntar en omsättning för 2016 på ca 4,7 miljarder EUR (ca 44 miljarder SEK).



"Swedish Agro Skänninge är ett svenskt företag som förser lantbrukare med maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro Machinery är en del av Swedish Agro i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa."
Address: Idrottsvägen 5, 596 21 Skänninge
Phone: 014213040
City: Skänninge
Zip Code: 596 21


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:30
Tuesday: 07:00 - 16:30
Wednesday: 07:00 - 16:30
Thursday: 07:00 - 16:30
Friday: 07:00 - 16:30


related searches: Swedish Agro Kalmar, Danish Agro, Lantmännen Maskin AB, Claas sweden
Similar places near
Universal Power Nordic AB Universal Power Nordic AB 445 meter Mycket bra kunskap och viljan att lösa problem är större än att tjäna pengar
Reviews
Bra service. God kundservice
Comment on this business

to add Swedish Agro Machinery Skänninge map to your website;