facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Swedish Golf Alliance

Swedish Golf Alliance

About

World Wide Golf Membership! Golf Made Easy!

Address: Ekholmsnäsvägen 87, 18141 Lidingö
Phone: +4684462100
City: Lidingö
Zip Code: 18141



related searches: Swedish golf club
Similar places near
CAYJO CAYJO 3 km En härlig digital designbyrå!
Reviews
Var distansmedlem ett år och fick därefter ett ental fakturor trots att jag inte förlängt mitt medlemsskap. Oseriöst att skicka bluffakturor.
Kul niohålsbana för dig som inte tycker om att använda någon större klubba än 7. Samtliga landgångar är ruttna och behöver bytas. Verkar ha Sveriges mest nedskräpande spelare! Riktigt bra ranch dock.
Prisvärt : och en intressant bana med tekniska utmaningar.
Bra mattor men i övrigt kass för oss som inte är medlemmar. Övningsgreenen ALLTID stängd samtidigt som den andra bara för medlemmar ekar tom men får absolut inte beträdas. Åker inte tillbaka!
Tyvärr riktigt dålig 9-håls bana. Dåliga hål och helt urusla greener. Hela banan är anlagd på en höjd. De tar 250 kr för spel, max 100 hade varit rimligt.
Sämst i Sverige! Åk inte hit och bli inte lurad av deras 24/7 anläggning som tydligen är ner släkt hela sommaren. Otrevlig kundtjänst också. M
Riktigt trevlig golfklubb. Stor parkering, jättefint klubbhus, fantastisk nybyggd range samt en jättetrevlig 9h bana. Billigt medlemskap och riktigt bra priser på fees. Rekommenderas starkt!
Banans utformning och skick är väldigt väldigt dåligt och klubben bryr sig uppenbarligen inte heller. Sämst i Sverige? Europa? Världen? Detta borde inte få kallas Golfbana.
Alt är bra men banan måste man ha bra handicap för att det ska vara kul
Kort, Mycket kuperad och smal bana. Inget för nybörjaren... Rolig och speciell bana, rejält utmanande!
Comment on this business

to add Swedish Golf Alliance map to your website;