facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Swedish Party People

About

Fest för 01:or!

Story

Kära föräldrar och elever,
Mitt namn är Karl Mikael Cakste. Vår dotter Anna går i 4 röd och vår dotter Marta i ettan Albertina. Vår son Anton går nu i sjuan i Friberga men gick tidigare i Kevinge.
Anton och hans kompisar Felix Sjögren och Gustav Laurell (både f.d. Kevinge) arrangerar fredagen den 1 juni ett disco på Danderydsgården – endast för ungdomar som går i fyran i Danderyd. Ett roligt, entreprenöriellt initiativ tycker vi. Din son/dotter är förstås hjärtligt välkommen.
Jag vill med detta brev förklara att vi föräldrar kommer finnas på plats tillsammans med personal från Fritids för att hålla koll. Tanken är naturligtvis att discot pågår inne i Danderydsgården och att vi kommer ge en möjlighet att ”lufta sig” utanför Danderydsgården men inom ett begränsat område, så du ska inte behöva vara orolig att ditt barn springer runt utanför Danderydsgården.
Entrébiljetten kan du enklast beställa genom att sätta in SEK 60 per person på Antons konto i Danske Bank 1342 010 0183. Boka och betala idag men senast onsdagen den 30 maj. Maila till [email protected] när du skickat pengarna så att vi kan bekräfta att biljettpengarna kommit fram. Begränsat antal platser. Var noga med att ange ditt barns namn på internetbetalningen. Vid entrén kommer finnas en lista på alla som betalt. Ingen återbetalning sker av köpt biljett. Det kommer även finnas möjlighet att köpa läsk och chips på plats.
Om du har några frågor eller funderingar kring detta får du gärna kontakta mig på 070 778 87 87.
2012-05-19
Karl Mikael Cakste

Address: Noragårdsvägen 27, Danderyd
Phone: 0705168787
City: Danderyd



related searches: Political parties in Sweden, Sweden Social Democratic Party, Swedish political parties 2020, Swedish Parliament members, Swedish Social Democratic Party immigration, Liberal Party Sweden, Swedish Social Democratic Party left or right, Sweden parliament
Comment on this business

to add Swedish Party People map to your website;