facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sweeet

Address: Skaragatan 1, 531 32 Lidköping
Phone: +4651060601
City: Lidköping
Zip Code: 531 32


Opening Hours

Monday: 11:00 - 22:00
Tuesday: 11:00 - 22:00
Wednesday: 11:00 - 22:00
Thursday: 11:00 - 22:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 11:00 - 22:00


related searches: Sweet, Sweet meaning, Sweets, Sweet potato casserole
Similar places near
Sött och Salt Lidköping Sött och Salt Lidköping 3 meter Många olika sorters godis och drickor. Alltid trevligt personal.
Turhörnan Turhörnan 106 meter Denna spelbutik har funnits på samma plats under ett antal år. Det finns även ett sto...
Kandyz Lidköping Kandyz Lidköping 1 km Trevligt utflyktsmål att besöka med 850 sorters godis och delicato sorter. Häftiga gl...
Sommarkiosken Stenhammar Sommarkiosken Stenhammar 5 km Sommarkiosken i Stenhammar säljer Glass, Godis, Dricka, Fika, Jourlivs, Tidningar. Vä...
Reviews
Bra sortiment på drycker, godis och snacks. Trevlig personal.
Ok utbud. Större än matbutiker, ja, men långt från lika bra utbud som t.ex. Kandyz. 9.99 kr/hg kostar godiset. Synd att godislådorna inte har lock.
Jätte trevlig personal & bra sortiment. Iallafall när ni har Rockstar på lager åt mig!
Överpriser så det skriker om det. Men Hemmakväll är minst lika dyrt så det är väl standard. Stort utbud på godis och dryck, mindre bra utbud på glass. Trevlig personal.
Stort utbud av dricka och lösgodis, ett stort plus är att det dessutom finns mycket gott importerat godis. Priserna på vissa saker är lite höga, men det gör inte så mycket eftersom att personalen är trevlig och för att öppettiderna är väldigt bra.
Bra utbud på lösgodis. En stjärna mindre då jag inte kan äta det då det är väldigt mycket jordnötter i lösgodiset. Annars trevlig liten butik med mycket grejjer man sällan hittar i andra butiker!
Alltid nytt och fräscht lösgodis i hyllorna samt en del utländsk godis som inte är så vanligt i Sverige, vilket barnen tycker är spännande att pröva. Film har dom också.
Stort sortiment trevlig personal, höga priser.
Jo men visst, gillar man amerikanskt gummigodis, söt läskeblask och Beck-filmerna så är det här stället för dig. Speciellt om du är tolv år gammal.
Trodde denna typ av butiker var utdöda, men här har man ju överbevisat mig att det fortfarande verkar hyras ut filmer. Men det som lockade var godisutbudet, och det var ju stort, men inte imponerande
Comment on this business

to add Sweeet map to your website;