facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SWEPO Group AB - Säkerhetsservice

SWEPO Group AB - Säkerhetsservice

About

Vi hjälper dig att skapa en tryggare fastighet och ett tryggare boende för dig, din familj eller dina hyresgäster genom rådgivning & projektering.

Story

SWEPO Group är ett företag som inriktat sig mot att skapa trygga fastighetslösningar genom noggranna analyser av nuläget och projektera lösningar inom säkerhetsteknik, bevakning och facility management tjänster.

Vi ser säkerhet med andra ögon och lyfter blicken från de hårda värdena som lås, larm, kameraövervakning och tittar även på personalpolitik, arbetsmiljö, CSR direktiv, upphandlade externa tjänster, etc. för att ta fram en långsiktig lösning som bidrar till förbättrad ekonomi, högre direktavkastningar och långsiktigt, proaktivt, säkerhetsarbete.



"SWEPO Group är en grupp erfarna säkerhetskonsulter som utgår från Stockholm och hjälper företag, offentlig verksamhet och organisationer att öka sin trygghet och sina kunders upplevelsegenom ökad kunskap, förståelse och arbetssätt som skapar kostnadseffektiva åtgärder.Tillsammans säkerställer vi att din verksamhet inte utsätts för onödiga risker och hanterar era sårbarheter så att ni kan fokusera på er tillväxt med säkrade vinster.Kort och gott så hjälper vi dig;- att minska dina risker och sårbarheter- att öka tryggheten för ägare, ledning, medarbetare och kunder med förbättrad kundupplevelse- att säkra dina vinster för en fortsatt tillväxt och utveckling av ditt företag"
Address:
Phone: 0103300890
City: Vällingby



related searches: Operativ säkerhet
Similar places near
Fasetta Fasetta 250 meter Fasetta, tar fram era styrkor genom kommunikation, marknadsföring, projektledning och...
AdminEvent Stockholm AB AdminEvent Stockholm AB 567 meter Vi hjälper dig med: - adminjobb - presentationsmaterial - event - konferens - resor -...
Fru Olsson AB Fru Olsson AB 651 meter <span dir="ltr
Comment on this business

to add SWEPO Group AB - Säkerhetsservice map to your website;