facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SWOP SHOP - Klädbytarbutik

SWOP SHOP - Klädbytarbutik

About

Consume in a new, sustainable and economical way!
Swop or shop - Modern and vintage clothes for ladies, gentlemen and children.

Story

(For English, see below)
Swop Shop är ett företag som erbjuder dig ett enkelt, hållbart och ekonomiskt sätt att förnya din garderob! Vi har båda vintage och moderna kläder och skor till dam, herr och barn i många stilar. Hos oss har du möjlighet att välja kläder som uttryck din personlighet utan att det belastar din plånbok eller vår miljö!

På Swop Shop kan du båda köpa och swoppa! Vi erbjuder en utbytningstjänst via ett poängsystem för medlemmar. För mer information, skicka ett mejl till oss eller se vår hemsida www.swopshop.se.

Följ oss på Instagram: @swopshop
https://www.instagram.com/swopshop/

——————————————————————————

Swop Shop is a business that provides a simple, sustainable, and ecnomical way to freshen up your wardrobe! We carry many styles of both vintage and modern clothes, shoes, and accessories for women, men, and children/infants. At our shop, you can pick and choose the items that best express your personality without hurting your wallet or our environment!

At Swop Shop, you can either purchase items or swap! We offer a trading system for members. For more information, send us an email or check out our website www.swopshop.se.

You can also follow us on Instagram: @swopshop
https://www.instagram.com/swopshop/



"Sveriges första bytesbutik där du kan köpa, byta och skänka kläder, böcker och leksaker. Även köpa en hållbar fika.Vi värderar max 10 plagg kostnadsfritt. Gratis kaffe vid bokning av en kaffeplats."
Address: Stora Nygatan 27a, 21137 Malmö
Phone: 0703456771
City: Malmö
Zip Code: 21137


Opening Hours

Monday: 11:00 - 16:00
Tuesday: 15:00 - 19:00
Wednesday: 11:00 - 16:00
Thursday: 15:00 - 19:00
Friday: 11:00 - 16:00
Saturday: 11:00 - 16:00


related searches: SWOP SHOP malmö, Gröna salen, Saved Mobilia, Återbruket Malmö, Mobilia Malmö
Similar places near
Engelska Herr Engelska Herr 115 meter Höga prislappar men med en väldigt hög kvalitet såklart. Väldigt trevlig, tillmötesgå...
Baltzar Baltzar 123 meter Baltzar – A Part of Engelska Herr and Richard Gelding.
Maxomorra Maxomorra 460 meter We create functional, sustainable and affordable children's clothing. Welcome to our ...
Maxomorra Suomi Finland Maxomorra Suomi Finland 460 meter Retail Updates
Butik Scorpion Malmö Butik Scorpion Malmö 555 meter VivaNilla.se drivs av S.Rylander Mode AB Org.nr :559192-1738 Adress: Bruksgatan 10...
Festikväll Festikväll 647 meter Jag hittade butiken av en slump då jag egentligen skulle till en skräddare för att fi...
Nisses Herrmode Nisses Herrmode 831 meter Väldigt kunnig, trevlig och hjälpsam personal.
VERO MODA Triangeln VERO MODA Triangeln 912 meter Snygga kläder
Elegant Kids Elegant Kids 964 meter Har nu fått svar från personalen. Ska bli spännande att se kläderna
Babies Time Babies Time 1 km Mer än 40 års erfarenhet våra leverantörer har tillverkat barnvagnar och barnrummet i...
Kiddo Malmö Kiddo Malmö 2 km Hjälpsam, kunnig och väldigt vänlig personal! Fint utbud och som förälder känner man ...
PollyJo PollyJo 2 km Jättesnygga kläder och smycken - både egen design och märken som Cissi och Selma. Tre...
Hanssons Herrekipering Hanssons Herrekipering 2 km Mycket bra service!
H&M H&M 3 km Otrevlig och absolut INTE serviceminded personal. Dålig kvalité på kläder, smycken oc...
Walmel Walmel 5 km We are providing fashionable items for ladies. We've variety collection of fashionabl...
Desigual Emporia Desigual Emporia 5 km Öppettider : 10 - 20 alla dagar VÄLKOMNA !!
Hollister Co. Hollister Co. 5 km Jobbar de endast på provision här? Kom innanför dörrarna och 40 sek senare hade jag b...
Hunkemöller Hunkemöller 5 km Hunkemöller är Europas snabbast växande underklädesmärke med över 800 butiken världen...
Reviews
Fint ställe att handla andrahands kläder och leksaker, man kan tom ge sinna gamla kläder och få poäng och använda dessa på visa varor. Kul att återvända vilket är bra för vår miljö.
SWOP SHOP är utan tveka min favorit butik i Malmö. Som en student i Malmö har man oftast inte mycket pengar, däremot har man många planer. Man försöker ta reda vem man är och vilken stil man har och har nästan alltid något evenemang att gå på. SWOP SHOP hjälper alltid till med det. Min klänning till skolbalen, min halloween utklädnad och mina nya vinterjacka, allt fynda jag i SWOP SHOP. Det mest otroliga är att jag kan lämna in de använda kläderna efter de tagit del av evenemanget, jag behöver endast betala en symbolisk summa. I gengäld får man “gröna hjärtan” valutan som jag sedan kan använda för att fyndat andra fina plagg. SWOP SHOP är en hållbar värld som inte endast gör en stor förändring för miljön utan bidrar även till en cirkulär ekonomi.
Min favorit klädbutik i hela Malmö. Det absolut roligaste är att göra ett unikt fynd - att hitta det där perfekta plagget som blir den nya favoriten i garderoben. Det känns bra att ta vara på och återanvända kläder istället för att köpa nyproduktion .
Trevligt bemötande samt rimliga värderingar båda gånger som jag har swoppat. Toppenide' för att begagnade kläder samt prylar enkelt ska kunna byta ägare. Nödvändigt för att vi människor behöver börja leva mer hållbart.
Super härlig secondhand miljö med massor av udda kläder! Konceptet är enkelt och roligt. En ny cirkulär affärsidé som finns i centrala Malmö, detta är vad jag kallar hållbar konsumtion!
Väldigt fint utbud av kläder, välkomnande atmosfär och personal. Kom in och låt dig inspireras till att bli en cirkulent. Får mina varmaste rekommendationer! /Jättenöjd swoppare!
Det självklara valet för den som gillar second hand, minimalism och cirkulär ekonomi eller bara vill ha mer pengar över till annat. Min absoluta favoritbutik i Malmö, halva min garderob består av saker jag har hittat här
Swop Shop erbjuder ett innovativt koncept: lämna in kläder, accessoarer eller barnsaker du inte längre vill ha och byta mot annat du behöver för samma värde. Det är roligt att kolla bland utbudet, bra för ekonomin och sakerna får cirkulera vidare för en hållbarare värld! Hoppas det öppnas fler Swop Shop på andra ställen framöver!
Har ännu inte hunnit besöka den nya lokalen, så recensionen kommer lite sent. Men jag VILL berömma initiativet, att byta kläder är så mycket roligare än att bara ge bort och köpa nya. Garderoben kan varieras många gånger om under året. Mycket fin kvalitet på allting som säljs, systemet med hjärtan är enkelt och fungerar bra, härlig personal och variation i både stilar och storlekar. Det jag kan tycka mindre bra om är att man aldrig vet hur mycket man kan komma att betala som avgift vid inlämning av kläder, då den summan bestäms på plats beroende på hur mycket dina kläder värderas kosta. Men vill ändå varmt rekommendera swopshop-upplevelsen till alla!
Bytesbutik. När man handlat för sina gröna hjärtan butikens valuta som du får när du lämnar in kläder mm känner man sig jättenöjd. Dels för att man går därifrån med något med sig hem utan att ha spenderat pengar men också för att man bidragit till en bättre miljö.
Comment on this business

to add SWOP SHOP - Klädbytarbutik map to your website;