facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sydamerikaexperten

Sydamerikaexperten

About

Vi sätter ihop din drömsemester till Syd- och Centralamerika samt till Antarktis! Vi erbjuder skräddarsydda resor och rundresor med svensk färdledning.

Story

År 1993 grundades Brasilienexperten AB av Björn Larsson. Han sålde resor till Brasilien och allteftersom också till andra delar av Sydamerika. Detta ledde till 1998 att namnet Sydamerikaexperten registrerades som en bifirma till Brasilienexperten. Vid denna tidpunkt anställdes den första resesäljaren!

Sydamerikaexperten har sitt kontor i Halmstad och idag har företaget fem anställda resesäljare förutom ägaren själv. Vi säljer resor till hela Syd- och Centralamerika samt också till Kuba, Antarktis och Falklandsöarna. Vi har IATA-behörighet vilket betyder att vi själva bokar och biljetterar flygbiljetter och vi har ställt resegarantier gentemot Kammarkollegiet enligt resegarantilagen.

Products

Vi bokar flygbiljetter till, från samt inom Syd- och Centralamerika, båt- tåg- och turistbussbiljetter inom kontinenten, hotell, transfers samt utflykter på allt från några timmar till flera dagar med gudie.



"Vi har arrangerar resor och kryssningar av alla slag till Sydamerika under mer än 25 år. Vi har den kunskap du behöver för en lyckad resa!Tillsammans med dig planerar vi en skräddarsydd resa enligt dina önskemål med det innehåll och den standard du önskar. Reseplaneraren diskuterar upplägget på resan med dig och kommer med förslag utifrån dina önskemål.Om våra ordinarie öppettider inte passar dig, kontakta oss för en tidsbokning."
Address: Flygaregatan 25, 302 38 Halmstad
Phone: 035178875
moc.netrepxeakiremadys@ofni
City: Halmstad
Zip Code: 302 38


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Inca Tours AB
Similar places near
Golf Joy Travel Golf Joy Travel 673 meter Bra och vänlig service
Resia Resia 1 km Höga priser, men mkt lång väntetid och otydliga besked.
Everybody's Travel Everybody's Travel 2 km Everybody'sTravel är resebolaget för alla. Vår kompetens samt passion för personlig s...
Benes Travel Benes Travel 3 km Super service. Bra guider! Gott gäng <3
Polenupplevelser Polenupplevelser 5 km Längtar efter att bussresorna till Sandra spa ska börja igen.
Tinna Travel Tinna Travel 7 km Travelclub/Future travel
Reviews
Stort tack till Björn och sydamerikaexperten som återigen levererar! Hotellerna var noggrant valda, likaså guiderna och hela upplägget precis enligt våra önskemål. Fantastiska dagar i Colombias amazonas, naturupplevelse utöver det vanliga, så långt ifrån massturismen man kan komma. Dessutom gulliga färgrika Guatape, landskapet och palmerna i Cocoradalen, guldmuseet i Bogota och så mycket mer. En resa full av kontraster
Översatt av Google Sverige/Brasiliens turistbyrå Ultrakompetent. Original Agência Turismo Suécia/Brazil Ultra Competente.
Comment on this business

to add Sydamerikaexperten map to your website;