facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SylviaKPersson

SylviaKPersson

About

Vårt mål - att se dig Lyckas!!

Story

SylviaKPersson är ett företag som ägs och drivs av Sylvia Persson. Husdjursagronom och psykologisk coach. Oberoende av religion och politisk inriktning. Jobbar med kommunikation och förändring konkret i samtal och övningar med hästar.

Verksamhetsområden:
Människor i förändring
Kommunikation, ledarskap och samverkan
Horse Assited Education



"Ledarskap och orgnisationsutvecling med hästar i en naturlig miljö helt anpassad för att göra förändring lätt och enkel. Lönsamt och effektivt. Nå dina mål och må bra!"
Address: Vinköl Frösviken, 53294 Skara
Phone: +46706968702
City: Skara
Zip Code: 53294


Similar places near
Private Investigation Detective Private Investigation Detective 12 km Profesional Private Investigation Detective, we operate in Euro, Balkan, Turkey etc, ...
Ateljé Arkitekten i Väst AB Ateljé Arkitekten i Väst AB 12 km Ateljé Arkitekten i Väst AB är ett arkitektkontor med arkitekter, ingenjörer och beby...
JL Safety AB JL Safety AB 12 km JL Safety AB är det främsta företaget i Sverige avseende praktiska riskbedömningar....
Reviews
För mig så var och är Frösviken den lyckligaste platsen på jorden. Den tid jag spenderade där var den mest fridfulla och lyckliga tiden i mitt liv. Hästarna är fantastiska och den positiva energi de ger ifrån sig är lika fantastisk! Innan min tid på Frösviken hade jag aldrig ens varit nära en häst förut men tack vare de fantastiska hästarna och Sylvias extraordinära handledning tog det inte lång tid innan jag var bekväm runt hästarna och kände mig som en del av deras lilla grupp. Om du funderar på att komma till Frösviken så har jag bara en sak att säga: Gör det! Du kommer absolut inte ångra dig och den tid du spenderar där kommer du bära med dig i många år framåt!
Fantastiskt fridfull plats. Hästarna är sociala och trevliga och Sylvia är en helt otrolig kvinna som verkligen bryr sig om alla hon träffar.
Kanon ställe!
Trevligt ställe..
Comment on this business

to add SylviaKPersson map to your website;