facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Synsam

Address: Stora Marknadsvägen 15, 183 70 Täby
Phone: +4687681480
City: Täby
Zip Code: 183 70



related searches: Synsam Oslo, Synsam logo, Synsam Trondheim, Synsam Moss, Synsam stavanger, Synsam Ålesund, Synsam Kristiansand, Synsam Tromsø
Similar places near
Synoptik Synoptik 107 meter Har gått hos Syn Optik i ca. 40år!!! Innan hette företaget Optiker Eriksson. En stor ...
Direkt Optik Sverige Direkt Optik Sverige 166 meter Bästa optiken i Täby! Proffesionellt med hög kompetens och fantastisk kundservice....
Reviews
Trevligt bemötande, bra service, bra utbud. Både proffsigt bemötande av optiker och stilkonsulter. Synd att inte kunna boka synundersökning på nätet, men det var inga problem att ringa direkt till butiken.
Inget roligt besök. Försökte först boka syntest på webben för körkort. Står att man ska ringa. Ringer flera gånger men inget svar. Bokar vanlig syntest och måste planera för att komma dit. När vi kommer dit får vi besked att komma nästa vecka på drop-in. ???? Gick till konkurrenten som gjorde syntest direkt.
Proffsig, intresserad och tillmötesgående personal. Berättar om olika erbjudanden men det känns inte som ett tvång att ta nåt. Upplägget med "könsneutrala bågar" på hyllorna i stället för uppdelat dam/herr/barn funkade förvånansvärt bra.
Glasögonen legat klara i över 2 veckor utan att bli kontaktad..... suck - utöver normal väntetid...
Älskar min optiker Gunilla Världens bästa
Att blanda herr och dam ser jag som brist på respekt för sina kunders behov och tid. Trendigt men fel.
Trevlig personal med vänligt bemötande.
Comment on this business

to add Synsam map to your website;