facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Synsam

Synsam
"Synsam hjälper dig med både syn och hörsel. Vi tar oss tid för dig och vill göra vad vi kan för att du ska hitta rätt glasögon, linser och hörapparater – för alla dina behov. Våra legitimerade optiker och audionomer hjälper dig med både din ögonhälsa och hörselvård. För din syn erbjuder vi individanpassade kvalitetsglas, brett sortiment och vårt smarta Lifestyle-abonnemang som gör det enklare än någonsin att ha glasögon och linser. Vi erbjuder allt från de senaste trenderna inom ögonmode, till glasögonen för din sport. För din hörsel erbjuder vi den senaste tekniken och som leverantörsoberoende har vi ett brett sortiment av hörselhjälpmedel."
Address: Täby Centrum , Täby 183 34, AB, SE
Phone: +46 8 768 14 80
City: Täby
Zip Code: 183 34


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 10:00-18:00


related searches: Synsam Group, Synsam logo, Synsam investor Relations, Synoptik, Specsavers, Smarteyes, Synsam sustainability, Lensway
Reviews
Väldigt trevlig personal MEN KATASTROF DÅLIGA på att svara när man ringer!! har försökt komma i kontakt med butiken 3 dagar och suttit och väntat i 35 MINUTER sen inte orkat vänta mer!!! Betydet BORDE vara LÄGRE men det är trevlig personal!
Mycket trevlig personal tog sig tid att visa alla typer av glasögon. Kanske önskar jag en tydligare genom gång priset av typ av glas.
SYNSAM GAV MIG FEL STYRKA PÅ LINSERNA! Jag kom till synsam våren 2021 för en linsundersökning. Många månader senare och många provlinser senare gav jag upp för jag ville inte gå tillbaka. Alla linser som jag fick, kunde jag inte se i. Jag köpte iallafall nya egna linser som funkat tidigare, men nu i samma styrka som synsam gett mig. Men jag såg inte i dom. Synsam måste därmed gett mig FEL STYRKA. Jag har alltså förlorat 1000 kr + linsundersökningen på grund av deras inkompetens.
Det är inte varje dag man besöker en optiker och därför ställer man höga krav på den man går till. Wow vilket fint bemötande jag fick! Galet trevlig personal! Hade bokat tid för synundersökning och blev servad av en väldigt trevlig "ung" kille. Både säljare och optiker var väldigt professionella och tillmötesgående. Tack!
Jag var nöjd med optikern men alla andra som jobbar där är otrevliga. Nej, jag vill inte få hjälp av en bortskämd Täbybo fjortis som tycker att det är nedsättande att göra sitt jobb! Dessutom hela affären runs a scam med snacket om att gamla bågar kan inte användas längre lol
Varning för den här butiken! För att göra en lång historia kort: Snorkig personal som bara vill sälja dyra abonnemang och som saknar genuin servicekänsla. Dessutom långa väntetider senare på dagen pga underbemanning och/eller brist på bra rutiner. Butiken har ett fantastiskt utbud på bågar och ett bra läge i centrum, med ett bra ledarskap så skulle denna butik kunna vara toppen.
Har varit hyfsat nöjd abonnemangskund i 4 år trots att det varit en hel del strul med fel glas som måste göras om och ibland långa väntetider. Kom idag 3 min försent för årlig koll och fick ingen undersökning. Ber då om att få avsluta avtalet istället och då undrar personalen om jag är säker eftersom det inte går att teckna nytt avtal om jag avslutar. Tror jag klarar mig faktiskt... Helt otroligt drygt bemötande!
Jätte dålig och oprofisionellt servis faktiskt. Ni bör lyssna på era kunder som betalar för er tjänst och ge den servisen som de begär men ni försöker att lura er kunder. Ni är jätte oprofisionella och oärliga. Sluta lura folk, det var andra glasögon som jag beställde från er och jag vill gärna varna befolkningen att akta er från synsam, de är proffsar inom lurandet båda sysnasm täby och upplandväsby som jag har erfarenhet av. När man söker hjälp hos de då träffar man en ungdom som har ingen aning om glasögon och börjar snacka om rymdskäppar.
Köp inte glasögon här! Bra optiker men mindre bra säljare. De pushar sitt dyra abonnemang och lyssnar inte. Riktig dålig service därutöver. Denna Synsam-butik var bra fram till för 10 år sedan. Ångrar att jag gav den en ny chans!!!
Inget roligt besök. Försökte först boka syntest på webben för körkort. Står att man ska ringa. Ringer flera gånger men inget svar. Bokar vanlig syntest och måste planera för att komma dit. När vi kommer dit får vi besked att komma nästa vecka på drop-in. ???? Gick till konkurrenten som gjorde syntest direkt.
Comment on this business

to add Synsam map to your website;