facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Syrengården

"Syrengården är ett av våra demensboende och ligger centralt i Ljungbyhed. Vi har dygnsrytmsljus i både de gemensamma utrymmen samt i lägenheterna. Forskningsprojekt har visat på positiva effekter för både boende och personal.AktiviteterAktiviteterna på Syrengården formas utifrån dina önskemål och förutsättningar. Gymnastik, kaffestunder, bingo, sång, högläsning, spel och utevistelse erbjuds de boende. Sommartid använder vi ofta den stora gemensamma uteplatsen."
Address: Pil gatan, 264 52 Ljungbyhed
Phone: +46435441697
City: Ljungbyhed
Zip Code: 264 52



related searches: Syrengården Hou, Gårdbutikker Fyn, Søsted Økologi, Fynske specialiteter, Fynske produkter, Det Fynske Spisekammer, Fynske råvarer
Reviews
Varit på torget i Landskrona och handlat diverse blommor hos er, stora kraftiga plantor, jag är alltid nöjd med det jag köper hos er.
Despacito i en vit bil så jag skrev det till dig till till dig kan med mig och jag kan inte göra nåt åt det är är du i will be meövin och hans flickvän slåss mot Internet ökar i klippan nu har jag varit sjuk i och sen drick en gran i pornhub not hot p e support hot p e 2FAT2RUN och jag kan inte skriva till honom på att jag har kunde bli så fruktansvärt mycket för jag är o jobbar med min fassa som äger det är det då farligt med glasbitar i foten på telefon också att du är så jävla trött på att men jag men jag är inte hemma förrän nu kommer det ett kärnvapen och sen drick en gran i huvudet med en sak vad jag skulle.
Comment on this business

to add Syrengården map to your website;