facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Syskonhuset

Syskonhuset
Address: Åkra 201, 74894 Örbyhus
Phone: 018337030
City: Örbyhus
Zip Code: 74894


Reviews
Fantastiskt serviceinriktade, öppnade upp butiken och såg till att vi fick hämta vår vagn kl 21 för att hinna få den innan vår utlandsresa. Dessutom en butik med uppskattningsvis 80 demovagnar, ska ni köpa vagn så ta er utflykt så har ni möjlighet att testa alla som finns på marknaden!
Mycket service-inriktad och trevlig personal! Hade tappat en knapp till ett reglage på en barnvagn med 5-6 år på nacken och Joel på Syskonhuset lyckades med mycket möda leta upp en likadan finns ej längre i sortiment och skicka mig. Vilken service!
Väldigt nöjda med vårat köp hos er, jätte trevlig personal med goda kunskaper! Helt klart värt ett besök för att få hjälp! Kan verkligen rekommenderas.
Superbra personal. Trevliga och gjorde det där lilla extra trots att de inte hade behövt det. Väldigt snabba på att svara på mail. Aldrig varit med om en så snabb support och hjälp som jag fick av dem.
Bästa servicen och personal som vet allt du vill veta när du funderar på barnvagnar. Dessutom med möjlighet att prova många olika märken.
Service långt utöver det vanliga! Hade kontakt via hemsida och telefon.
Mkt trevlig och kunnig personal
Comment on this business

to add Syskonhuset map to your website;