facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Systembolaget
Address: Norra Esplanaden 6, 343 30 Älmhult
Phone: 0476-710 88
City: Älmhult
Zip Code: 343 30



related searches:
Reviews
Dricker väldigt sällan vin och kan i princip ingenting. Fick så himla bra och trevlig hjälp! Mycket kunnig personal. Bra sortiment för ett mindre systembolag.
Jag har åtkomst till allt på nätet utom just systembolaget. Trots det får jag meddelandet att det är min telefon det är fel på
Riktigt trevlig personal.... enda negativa är väll att man blir snurrig av deras produkter
Har det man för det mesta är ute efter, men en ganska liten butik. Ett plus är det lokala sortimentet av öl. Mycket trevligt och hjälpsam personal, som vanligt gällande bolaget.
Jättetrevlig personal och fin service
Liten butik och därmed dåligt utbud. Ingen personal mer än i kassan.
Kass, knappt nån julöl, och den ena julölen jag ville ha hade dom hemma enligt hemsidan sen när man kom till butiken i Älmhult så fanns ingadet var felsaldo
Snabb, smidig och tjänstvillig personal. Välsignar införandet av "tag själv" systemet som gör det avsevärt smidigare att göra sina inköp än tidigare. Gör också sortimentet avsevärt överskådligare. Önskar att det inte var så stora skillnader i sortiment beroende på butik och geografi. Inte OK!
Ser bra ut. Lite dåligt utbud. Kunde ju varit bättre
Eftersom det är en mindre butik finns inte alltid det man vill ha, men de beställer hem. Service inriktad trevlig och glad personal.
Comment on this business

to add Systembolaget map to your website;