facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Systembolaget
Address: Kristinavägen 41, 711 30 Lindesberg
Phone: 0581-100 82
City: Lindesberg
Zip Code: 711 30



related searches:
Similar places near
Systembolaget Systembolaget 0 meter Trevlig och hjälpsam personal. Moderat sortiment men det fort att beställa hem.
Reviews
Söker man otroligt hjälpsam och trevlig personal är Lindesberg ett fantastiskt bolag att handla på. En extra hälsning till Michael, som satte fingret på champagnen vi eftersökte, prisvärt och otroligt gott. Det här är ett litet systembolag i en liten stad, så vill man ha något väldigt speciellt bör man beställa. Servicen är familjär, hjärtlig och personlig.
Mycket folk annars gick det förvånansvärt snappt
Litet utbud men det fanns grejer att hitta ändå. Ett ilands problem
Jag börjar skriva denna recension med tårar runt ögon Vi började åka ifrån Pershyttan med ett stort hopp av att få tag i en Anders Göranssons 33a för den fanns på internet. Den specifika ölen som har maltig och rökig smak med inslag av ljus sirap, aprikos, enris, kavring, rostade nötter och apelsin som serveras bäst vid 8-10°C
Service vänlig personal
Här finns allt man kan tänkas behöva och lite till. Mycket trevlig personal
Jättebra service, trevlig personal, bra utbud, tyvärr såg jag en lodis komma in och köpa en platta starköl och satte sig på parkbänken utanför, han stank av öl och urin!! Vart har samhället gått. Nu ska jag gå hem.
Fint café smörgåsar och kaffe till billigt pris och barn rum till barnen att leka i /och vilken service av personalen, många ++ i till dom rekommenderar den när man är där och vill fika.
Liten butik som levererar lokala öl från Apex och Örebro Brygghus samt Ferna Forge från Skinnskatteberg sedan minst ett år tillbaka. Har ingen pall med tillfälligt sortiment.
Skulle ha en flaska av ett speciellt vin, det fanns så då köpte jag två flaskor
Comment on this business

to add Systembolaget map to your website;