facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Systembolaget
Address: Järnvägsgatan 2L, 235 31 Vellinge
Phone: 040-42 01 05
City: Vellinge
Zip Code: 235 31


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Systembolaget sortiment, Systembolaget Jönköping, Systembolaget Växjö, Systembolaget near me, Systembolaget öppettider, Systembolaget Eskilstuna, Systembolaget Lund, Systembolaget Helsingborg
Reviews
Trevlig liten butik, hjälpsam personal. Till skillnad ifrån bolaget i Höllviken så kan man här köpa osprättade lådor med öl. Så det är systemet i Vellinge som gäller om man handlar i Sverige.
I dessa tider uppskattar man ett brett sortiment men tyvärr är det ganska basic i Vellinge. Emporia, Höllviken och Hansa ligger inte jätte långt bort men hade varit kul med lite mer att välja från.
Var på systemet igår och det fanns en kö funktion utanför vilket är super i dessa Corona tider. Dock var man tvungen att ta kundkorgen som människan som kom ut ur affären höll i. Det var ingen avspritning av korgarna mellan kunderna utan man bara gav den vidare. Riktigt snuskigt tycker jag.
Bra utbud för att vara en ganska liten butik. Trevlig personal. Gratis parkering.
Personalen är alltid hjälpsam, kommer å fråga om man behöver hjälp, ibland ser man kanske lite förvirrad ut å då kommer där personal till hjälp. Hjälpsam, trevlig å glad personal
Alltid super trevlig Personal...
Glädjehuset för vuxna .. Saknar dock Budweiser ...
Trevlig, kunnig och hjälpsam personal. De vet vad dom rekommenderar, det har aldrig blivit fel på deras rekommendationer för mig.
Trevlig och hjälpsam personal. Inte det största sortimentet men bra utvalt
Lite mindre butik, men bra sortiment och trevlig personal.
Comment on this business

to add Systembolaget map to your website;