facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Systembolaget
Address: Storgatan 58E, 263 38 Höganäs
Phone: 042-34 00 63
City: Höganäs
Zip Code: 263 38


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Systembolaget sortiment, Systembolaget Stockholm, Systembolaget Jönköping, Systembolaget Malmö, Systembolaget Växjö, Systembolaget near me, Systembolaget Eskilstuna, Systembolaget Lund
Similar places near
Systembolaget Systembolaget 34 meter Suverän personal som hjälper en fram i alla funderingar. Tyvärr ett väldigt litet sor...
Reviews
Bästa personalen. Ovärderliga tips och råd oavsett vilken typ av dryck man söker efter eller undrar över.
Suverän personal som hjälper en fram i alla funderingar. Tyvärr ett väldigt litet sortiment av kvalitetsöl i Höganäs så det får bli Väla eller Berga när jag själv vill ha något gott.
Bra sortiment. Kunnig och hjälpsam personal.
Hjälpsam och trevlig personal. Bra sortiment . Toppen butik.
Jag och min bror försökte idag att köpa öl till min student på order av våra föräldrar, vi blev nekade trots att min bror är 22 år gammal, jag följde med för att hjälpa till och bära men var tydligen för ung, får vänta utanför nästa gång. Efter att min far fick prata med chefen via telefon så fick vi köpa ölen till min student. Extremt missnöjda att vi blev behandlade på detta viset, vi var redo att visa leg och vi hade en orsak till ett inköp av 3 flak öl.
Gick baklänges, kändes meningsfullt
Finns en paragrafryttare till anställd som påstår att har man rätt en produkt så ska man köp och därefter förtära den. Och frågar man hur hans logik fungerar där så skyller han på ”regler,” som de flesta regelkåta personer gör nr de inte kan försvara sig på ett bättre sätt. - Han är för övrigt en ohyggligt otrevlig, nonchalant, kaxig, och en vidrig person för den delen. Gråter för övrigt inga tårar men en vidrig person som honom borde man kan göra sig av med.
Obs! Jämför denna butik endast med andra systembolag. Bra med ett systembolag i Höganäs men det märks att det är en mindre ort med ett mindre bolag. Upplevde sortiment som kraftigt begränsat och dessutom kunde butiken bli ganska trång. Förutom att sortimentet var begränsat stod flera hyllor tomma eller med enskilda ölflaskor kvar. Det kan ha varit så att jag kommit efter en rusch och att de inte hunnit fylla på i hyllorna. Oavsett så var helhetskänslan att butiken var bantad. Nu till det positiva. Butiken ligger bra mitt på torget med gott om parkeringar. Personalen är vänliga och jag såg flera andra i butiken som fick god service jag själv hade redan bestämt vad jag skulle ha. Dessutom gick det smidigt i kassan.
Köpte sossepommac här.
Jag och min kompis Rakhmat brukade handla här innan han hamnade i fängelse. Acke, som jag kallar honom, blev falskt anklagad för att ha kört bil och sen blev det kaos. Trist att rasismen i Sverige är så utbredd, han dömdes hårt bara för han är från Uzbekistan. Sånt är livet! Jag gillar personalen här.
Comment on this business

Directions to Systembolaget with public transportation


Höganäs Busstorget 90 meters
11
201
220
222
224
225
226
84
Höganäs Öresundsskolan 150 meters
201
Höganäs Brorsbacke 220 meters
201
Höganäs Kvickbadet 220 meters
201
Höganäs Bruksskolan 270 meters
201

to add Systembolaget map to your website;