facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Systembolaget
Address: Östergatan 10, 275 32 Sjöbo (commune)
Phone: 0416-100 63
City: Sjöbo
Zip Code: 275 32


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Systembolaget Stockholm, Systembolaget Jönköping, Systembolaget Malmö, Systembolaget sortiment, Systembolaget Växjö, Systembolaget near me, Systembolaget Eskilstuna, Systembolaget Lund
Similar places near
Systembolaget Systembolaget 1 meter Finns vad man söker i sortimentet oftast. Trevlig personal och de möter kundflöde bra...
Reviews
Mycket trevligt ställe, ganska bra utbud och trevlig personal! Finns förbättringsförslag som tex: provsmakning och kylda drycker. I övrigt mycket bra.
Får alltid bra hjälp när det behövs
Ingen som fyller upp i hyllorna. Verkar sakna logistik. Frågade varför de slutade att föra en viss öl. Svaret blev att de bara blir bestulna på denna öl. Men du kan beställa den. Då nyttjar jag det systembolag som har denna öl. Kukko finländsk, Senast jag var där köpte jag dansk fadöl, den är tillverkad i Halmstad men gjort på ett gammalt bryggeri recept från Danmark. Men personalen upplyste bara att den bryggtes i Sverige. Synd att de inte framhäver att de brygger på ett gammalt recept. Senast i fredags 4/3 närmare kvällen ett flertal ölsorter saknades, synd om de som kommer på lördagen. Vissa vin sorter likaså. De får öka på sina beställningar, eller fylla på om de har dem på lager. Såg tyvärr lite tomt på hyllorna. Fick tag på whisky från det minsta bryggeriet i Skottland. Frågade om de kunde Ta in större flaska 70 cl svenskt mått. Du kan beställa på nätet fick jag besked. När jag ställde frågan i butiken. Det kan man kalla servic. Tyvärr ingen förändring när jag var där vecka 28. Beställde par flak öl ,var och hämtade dessa i vecka 31. När ölen kom ut från deras lager så var den ena lådan öppen lite. Troligt vis så kan kanske de tittade om det var rätt, enligt beställningen. Med tanke på att vårt systembolag skall var bra. Det är illa när inte kartongerna håller, de klarar ej av vikten vad ett flak pilsner väger. Förstår ej varför de ej använder originalförpackningen. Den är stark samt hållbar. När de ändra de beställda hela förpackningar till egna gjorda. Får ej att stämma med tanke på deras s k miljötänk. Tur att de har trevlig personal, chefen är fortfarande stel, misstänksam.
Systembolaget i Sjöbo är ett av de trevligaste att besöka. Alltid trevlig personal. Sortimentet är bra med tanke på att detta är en landsortsbutik. Rent allmänt föredrar jag Systembolaget framför privata butiker i Danmark, som har dålig sortering och mest försöker lura på kunderna alternativa produkter med större lönsamhet. Länge leve monopolet!
Trevlig personal och relativt många varor
Hej Jag skulle vilja jobba på Systembolaget i Sjöbo hur??
Bra sortiment, lokalen bra, lätt att hitta, men sedan kom jag till kassan,inte så bra. Jag lade ner min flaska, blev tillsagd att ställa den upp.Alltså ??? Frågade om jag fick låna en vagn, ja om du lämnar tillbaks den??? Byt ut honom!
Butikerna är mycket bra men ibland är det för lite personal.
Bra personal och gediget utbud, men såklart i liten butik ,så finns det kanske inte utbud till alla
Man behöver inte vänta länge i kö. Bra sortiment. Saknar man något så är det bara att beställa och sedan hämta leveransen, men kräver att man har lite framförhållning!
Comment on this business

Directions to Systembolaget with public transportation


Sjöbo Idrottsplatsen 170 meters
338
Sjöbo Björkvägen 260 meters
301
341
Sjöbo busstation 280 meters
301
330
338
340
341
SkX 5
SkX 8

to add Systembolaget map to your website;