facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Systembolaget
Address: Drottninggatan 71B, 374 38 Karlshamn
Phone: 0454-101 96
City: Karlshamn
Zip Code: 374 38


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Systembolaget öppettider, Systembolaget near me, Systembolaget online, Systembolaget English, Systembolaget age limit, Systembolaget prices, Systembolaget wiki, Systembolaget monopoly
Reviews
Bra utval. Lätt att hitta om man kollar på hemsidan först så ser man hyllnr vart allt står. Rymlig lokal alla kassor öppna när det är mycket folk.
Svårt att hitta parkering nära, väljer gärna ett i grannkommunerna istället som ligger bättre till. Inget fel på butiken i sig.
Vi turister ville köpa varor idag, men den rasistiska säljaren sålde oss inte, om vi hade pass, då vi kommunicerade på engelska och sa åt oss att lära oss svenska.JAG REKOMMENDERAR INTE!!!
Mycket bra utbud trevlig och kunnig personal
Ja där är lugnt och fint. Finns personal att fråga
Stor butik,bra utbud.
Den kvinnliga personalen får 5 stjärnor, sen har vi pojkarna speciellt 1 av dom som sitter och svär och beter sig allmänt respektlöst både mot gamla och unga och tolkar lagtexten -märkbart berusad- med att du inte får dricka ens en lättöl om du ska handla där.
Bra sortiment och trevlig personal
Stort sortiment från hela världens hörn.. Speciellt från Grekland..
Mer än knepigt att hitta en parkeringsplats i närheten då bolaget ligger centralt mitt i Karlshamn. Har man svårt att gå längre sträckor utan hjälpmedel bör man ha en chaufför som kan hålla bilen eller ett handikappskort så att man kan parkera i närheten.
Comment on this business

to add Systembolaget map to your website;