facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Systembolaget
Address: Stortorget 4, 694 30 Hallsberg
Phone: 0582-139 75
City: Hallsberg
Zip Code: 694 30


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Systembolaget Jönköping, Systembolaget öppettider, Systembolaget sortiment, Systembolaget Växjö, Systembolaget near me, Systembolaget Lund, Systembolaget Helsingborg, Systembolaget online
Reviews
Trevlig personal som gärna hjälper dig att hitta de du vill ha och finns de inte i butiken så beställer dom in de åt dig eller finner ett annat bolag som har de i lager : parkering precis utanför och 200 meter bort så finns de tillgång till buss eller tåg som går ofta :
Dåligt utbud, men man kanske inte kan förvänta sig mer av en liten butik som denna. Saknade Guinness som jag var extra sugen på just när jag var där. Men Mariestad Export går alltid hem. Personalen var trevlig och jag antar att dom som bor i byn knyter band till dom eftersom "alla känner alla". Att Hallsberg är den tråkigaste kommunen i Sverige hålls inte med om!
Litet Systembolag men ändå med bra utbud!
Litet utbud, stänger tyvärr 18:00 dessutom. Men trevlig personal och har ölen jag dricker mest som standard och ligger nära ICA så man kan kombinera inköpen på ett bra och smidigt vis.
Det jag skulle ha fanns i övrigt inte jättestort utbud
Mycket trevlig och vänlig personal samt hjäper mig vad jag ska välja till maten
Trevligt bemötande av all personal
Hittade flera flaskor med lokalproducerade drycker
Gemytligt, mycket trevlig personal som gärna kollar upp produkter och tillgång och beställer. Finns ett skapligt utbud trots storlek på lokal. Rullstolsvänligt! Som med allt annat i Askersund dock, svårt att parkera i direkt anslutning. Finns en handikappsparkering utanför som delas med Apotekets kunder.
Jodå, nog för att det är litet men det gick snabbt och smidigt att handla här. Ligger nära tågstationen vilket var ett stort plus med tanke på att mitt tåg stod stilla här i två timmar. Då var det klockrent att snabbt kunna ta sig till Bolaget!
Comment on this business

to add Systembolaget map to your website;