facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Systembolaget
Address: Östra Långgatan 35, 619 30 Trosa (commune)
Phone: 0156-120 09
City: Trosa
Zip Code: 619 30


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Systembolaget Jönköping, Systembolaget sortiment, Systembolaget öppettider, Systembolaget near me, Systembolaget Karlstad, Systembolaget Lund, Systembolaget English, Systembolaget Södertälje
Reviews
Bra utbud och behagligt mycket folk även inför storhelger.
Som vanligt - rena fina lokaler, kunniga medarbetare, stort urval. Helt enkelt Systembolaget.
Supertrevlig och kunnig tjej som hjälpte oss när vi ville ha med oss lokal öl från Trosa och närliggande områden - och t.o.m. sprang ut efter oss med en plansch som vi hade frågat efter när vi hade gått! Tack till dig igen
Ena gången fick jag visa medhavd väska andra gången ringde de polisen för att stoppa mig för jag kom med min moped som de inte gillade. Alla som kommer med moped är inte alkoholister och har förlorat körkortet. Mycket dåligt av dem. När jag kontaktade dem på den nedan uppgivna adressen och förklarade hur det gick till fick jag detta svar. "Hej Niklas! Tack för ditt mejl och att du återkopplar dessa händelser till oss. Det är tråkigt att höra att du känner dig kränkt efter att ha besökt en av våra butiker. Det är givetvis aldrig vår mening. Du skriver att du blivit uppmanad att kontakta oss via webben, är det vi som bett dig om detta? Samt vill du att vi gör något med den information som du delat med dig till oss av. Önskar dig en fin dag! Välkommen att kontakta oss igen. Med vänlig hälsning Jasmine Kommunikatör" Kan det bli sämre ordning?
ÅK INTE TILL TROSA!Jag besökte bolaget för att köpa starköl men det enda de hade var svaga drycker o alkoholfritt. Arboga 10,2 lyste med sin frånvaro och en tår rann från min kind när jag och mina vänner fick lämna butiken tomhänta. Jag har aldrig varit på ett systembolag där arboga 10,2 inte funnits i standardsortimentet. Min besvikelse är obeskrivlig. Och min dag är förstörd.
En liten butik men det finns något för dig som vill ha något att dricka.
Lätt och smidigt att komma dit, bra personal och inga köer.
Här kan kunden köa i skugga utan att bli matt av solen såvida ďet ej hängs på låset när solen går upp!
Självklart en bra butik som livar upp stämningen under dessa coronatider. Köpte en hel del om jag ska vara ärlig. Har dock endast besökt butiken en gång i mitt liv.
Comment on this business

to add Systembolaget map to your website;