facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Address: Norsgatan 26, 793 30 Leksand (commune)
Phone: 0247-121 00
City: Leksand
Zip Code: 793 30


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Systembolaget Jönköping, Systembolaget sortiment, Systembolaget Eskilstuna, Systembolaget near me, Systembolaget öppettider, Systembolaget Lund, Systembolaget Karlstad, Systembolaget Södertälje
Similar places near
Systembolaget Systembolaget 1 meter Mysigt systembolag med en del lokal öl. Inget utöver det vanliga, men helt okej nivå...
Reviews
Jag ställde en fråga huruvida ett vin var buteljerat i Sverige eller direkt av producenten då jag hade svårt att tyda etiketten och killen som fick till uppgift att svara frågade lite nedlåtande om det spelade någon roll och om det skulle påverka vinet på något sätt. Det är för det första något anmärkningsvärt att en anställd på Systembolaget inte känner till begreppet härtappning och för det andra är det självklart att vin påverkas av om det är importerat och sedan buteljerat i Sverige eller om det är ett vin där producenten varit delaktig i alla delar av produktionen. Ointresserad, okunnig, otrevlig.
Fantastiskt bra service, fick proffsig hjälp med val av vin e.t.c Festen blev lyckad
Alltid lika trevlig och kunnig personal. Inte jättesortiment, men det går ju alltid att beställa hem.
Liten butik med stort sortiment och framförallt mycket trevlig och kunnig personal. Fortsätt så
En lättillgänglig butik med stor parkering bara P-skiva behövs i Leksandbakom butiken. Lugn atmosfär, inte trångt. Trevligt bemötande personal. Sökte specifik vara hade glömt namnet men inte etiketten. Hela personalen engagerade sig i sökandet men hittades inte i sortimentet. Det fanns en hel del annat att välja på så jag blev inte lottlös.
Fyller sin funktion. Bra sortiment för en så lien butik. Nu på sommaren har personalen fullt upp med att fylla på.
Litet systembolag som har det vanligaste, vill du ha något annat får det att beställa.
Trevligt, lagom stort bolag mitt i byn som det ska vara på mindre orter. Trevlig och hjälpsam personal. Utbud efter butiksstorlek så klart, men helt ok. Allt annat går att beställa. Parkering precis runt hörnet. Hyggligt IPA-sortiment med några roliga på "tillfälligt sortiment"-hyllan.
Litet, mysigt! Har det mesta, annars prata med personal!
Comment on this business

to add Systembolaget map to your website;