facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Address: Bråhögsplatsen 1C, 245 31 Staffanstorp
Phone: 046-25 54 72
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 31


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00


related searches: Systembolaget Jönköping, Systembolaget prices, Systembolaget öppettider, Systembolaget sortiment, Systembolaget near me, Systembolaget Lund, Systembolaget Södertälje, Systembolaget Skövde
Reviews
Systembolaget, Sveriges bästa och enda! Trevlig och engagerad personal, dom har vad man behöver, och har dom inte det så beställer dom hem.
Alltid vänlig och trevlig personal
Hjälpsam och trevlig personal. Rätt liten lokal som begränsar utbudet men det räcker mer än väl till det man vanligtvis behöver. Det går alltid att hitta något nytt att prova om man är intresserad av det.
Butikens trevliga, hjälpsamma och kunniga personal får betyget. Systembolagets policy gör att utbudet kunde varit bättre. Men, det går oftast att beställa. Orättvist att en del av utbudet bara finns hos Hansa och inte går att beställa till den lokala butiken när det inte finns på centrallager. Konstigt att man ska behöva åka till Malmö och betala för dyr parkering, särskilt i dessa pandemitider.
Mycket bra med kösystem in för att hålla koll på max antal personer. Fick bra hjälp vid förfrågan om produkt, även om personalen hade mycket att göra. Välpåfyllt sortiment av det mesta även 2 dagar innan Nyår!
Trevlig & hjälpsam personal!!
Jag får alltid väldigt bra hjälp här. Välja rätt dryck är inte alltid lätt!
Alltid bra service och kunnig personal som leder en rätt och anpassar vinerna till ens tänkta maträtt.
Han som satt i kassan bjöd verkligen på sig själv. Så jätterolig och trevlig. Skrattade när jag gick ut därifrån och humöret höll sig hela kvällen. Så ger 5 stjärnor nu. Härligt med positiva och roliga människor.
Comment on this business

Directions to Systembolaget with public transportation


Staffanstorp Storgatan 140 meters
102
166
172
174
177
Staffanstorp Rådhuset 210 meters
102
166

to add Systembolaget map to your website;